Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Snake Woman's Curse


Chobei är en lika sadistisk som rik godsherre i Japan. Han plågar de stackars bönderna som bor i byn och suger ut dem så mycket han någonsin kan. En dag går han lite för långt med en av de stackars bönderna och denne avlider. Istället för att betala underhåll till änkan och dottern tar han dessa till sina personliga "slavar". Lite senare dödar Chobei en orm som bondens hustru haft som husdjur. Detta sätter igång märkliga händelser. Chobei börjar se syner föreställande ruttnande lik och han börjar allt mer förlora greppet om verkligheten. När också hans sons vackra hustru börjar anta skepnaden av en orm inser han att han måste göra något. Frågan är om det inte är för sent för att komma undan andarnas begär efter hämnd.


Originaltitel Kaidan hebi-onna
Alternativ titel Ghost Story of the Snake Woman
Regissör Nobuo Nakagawa
Manus Nobuo Nakagawa
Genre 60-tal, Skräck
Skådespelare Junzaburô Ban, Kunio Murai, Kô Nishimura, Hideo Murota, Seizaburô Kawazu, Akemi Negishi, Yukie Kagawa, Sachiko Kuwahara
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18
Filmnummer 60004

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Kriffot
2014-12-09
Bra spökljud. Dåliga spöken på att spöka. De spökar ganska slappt!
idd
2014-12-08
Gullig spökhistoria med extremt fåniga "spökljud" å där alla vuxna beter sig som tioåringar! Många snygga scener men förbannat enformigt..

2010-01-03
Riktigt bra tidig japansk skräckfilm.
akalliaridis
2008-08-27
Har man råkat ta notis om att den släpptes på DVD tillsammans (samtidigt och med matchande omslag) med Teruo Ishiis "Horrors of Malformed Men" så kan det resultera i galna föreställningar om innehållet. En i mångt och mycket väldigt traditionell/gammeldags spökhistoria, med oändligt mycket mer konservativt förhållande till våld och sex. Största behållningen var det bitvis häpnadsväckande vackra fotot.