Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Snabba pengar


Grimm är trött på New York och vill förändra sin tillvaro radikalt. Tillsammans med sin sexiga flickvän och halvknäppa bror, bestämmer han sig för att råna en bank. Grimm maskerar sig som clown...


Originaltitel Quick Change
Regissör Howard Franklin, Bill Murray
Manus Howard Franklin
Genre Komedi, Kriminalare, 90-tal
Skådespelare Bill Murray, Geena Davis, Randy Quaid, Jason Robards, Philip Bosco, Bob Elliott, Kimberleigh Aarn, Ron Ryan, Brian McConnachie, Jack Gilpin, Tony Shalhoub, Victor Argo, Jamey Sheridan, Stanley Tucci, Kurtwood Smith
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 372
Filmnummer 6650

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Xtro
2018-03-05
Komedifilmer har aldrig varit min grej riktigt, men det finns några enstaka jag älskar av nån anledning, bland annat den här. Och inte bara för att det är Bill Murrays roligaste. Enda invändningen är att den tappar lite i sista kvarten.
Djason
2015-04-20
Bra skådisar, har alltid gillat Genna Davis, men denna film blir aldrig så rolig som man tror den ska bli.
Krille80
2014-11-18
När man går tillbaka och tittar på lite äldre komedier så inser man att komedier som dessa inte görs längre. Denna komedi är väldigt underhållande och inte minst för den fantastiska rollistan med Bill Murray, Geena Davis, Randy Quaid och två av mina favoriter i biroller dvs. Tony Shalhoub och Stanley Tucci. Alla sköter sig bra.
ClintanTheKing
2013-06-30
Okej komedi som levererar utan att briljera. Murray stabil som vanligt. Davis sexig.
TobiasRydén
2013-01-05
Underhållande film med flera roliga karaktärer och bra skådespelare; nämnvärda är Jason Robards, Kurtwood Smith, Stanley Tucci och Randy Quaid som är en av få som lyckas vara rolig till och med när han överspelar på ett plastiskt sätt. Tyvärr är inte alla scener så komiska som idéerna bjuder in dom till att vara, vilket beror på vissa brister i manus, regi och klippning.
ziferN
2012-09-20
Mysig, rolig och helt klart underhållande rulle med Bill Murray som är som vanligt rolig och njutsam att titta på, Randy Quaid är inte så pjåkig heller. Storyn är både kul och underhållande eftersom jag är väldigt svag för stöt-genren och denna utför komedin bra, faktiskt. Den är även definitivt underhållande från början till slut och bjöd därmed på bra tidsfördriv, och filmen fick mig dessutom att skratta flera gånger. Njutsam underhållningsfilm!
JonteW
2012-07-03
Murray gör det han ska, han är rolig precis som man förväntar sig. Randy Quaid spelar över något vilket gör att man blir mer nervös än nödvändigt. En helt okej film som började bättre än vad den presterade i det långa loppet.

2011-09-29
Hyggligt bra rulle faktiskt, mest tack vare Murray.
Mikrooben
2010-10-26
riktigt nice, har haft svårt för Murray, men här är han klockren
aronsoderlind
2010-08-10
Bill murray bra
Visa äldre kommentarer »