Smak på människokött

Edmund och Dorothy Yates friges efter femton år på mentalsjukhus. Snart börjar kannibalen Dorothy mörda igen...

Originaltitel Frightmare
Regissör Pete Walker
Manus David McGillivray, Pete Walker
Genre Skräck, 70-tal
Skådespelare Rupert Davies, Sheila Keith, Deborah Fairfax, Paul Greenwood, Kim Butcher, Fiona Curzon, Jon Yule

Gordyal
2015-06-26
Förtjänar förvisso sin status som klassiker inom genren, men är idag rätt så daterad och trött. (5/15)
DrJW
2011-08-24
Sheila Keith var faktiskt bra o väldigt creepy. Filmen är nästan som en Texas Chainsaw Massacre om den var PG-13. Kunde ha gjorts en anning bättre, men annars sevärd. @3D Daniel Texas Chainsaw Massacre är baserad på Ed Gein´s mörderier, hans bakgrund och vad han gjorde med sina offer. Buffalo Bill (och även Hannibal Lecter om jag inte tar fel) från När Lammen Tystnar är också baserad på Ed Gein.
Ondskapt
2011-08-09
Efter en lite seg förstahalva tar sig filmen rejält och bjussar på massa galenskap med mord, kannibalism och den stördaste familjen i brittisk filmhistoria. Snygga 70-talsmiljöer såklart, hade önskat lite mer tempo och våld i första halvan, men annars kan jag inte klaga!

2011-06-27
för tillfället blir det en 4a. att sätta en 5a känns inte helt rätt. hade lite högre förväntningar men ändå mkt bra skräckrulle från magiska 1974:)
dudson
2010-05-03
Fantastisk Otäck Och Stilren Skräckis!! Galenskapen lyser verkligen igenom (Dorothy)...Engelsk Skräck när den är som Bäst.....
3DDaniel
2009-09-17
underhållande film att se på. Inspiration av Texas Chainsaw Massacre kanske ( eller tvärtom )
schramm
2009-08-04
Äh, jag höjer till en fyra efter att ha tänkt på den i flera dagar!
schramm
2009-07-26
Bra och ganska läskig kannibal-skräckis av Walker. Det överdrivet obehagliga slutet höll nästan på höja betyget till en fyra!
Dele
2007-12-05
Helt ok. skräckis. Pete Walker lägger ner lite mer arbete på karaktärer och dialoger än vad som finns i de flesta skräckisar (iaf. i de tre av honom som jag hittills har sett) . Därför lyfter filmerna sig något över genrens snitt och engagerar lite mer.
idd
2004-10-27