Sliver

Carly är nyskild och har just flyttat in i en skyskrapa typisk för Manhattan, en s.k sliver. Carly får veta att en rad mystiska dödsfall hänt i huset och morden fortsätter sedan hon flyttat in. Hon blir bekant med Zeke och Jack, två unga män som bor i huset och som båda uppvaktar henne. Efter ett tag börjar hon känna sig obehaglig till mods, som om någon iakttar henne.

Originaltitel Sliver
Regissör Phillip Noyce
Manus Joe Eszterhas
Genre Romantik, Thriller, 90-tal
Skådespelare Sharon Stone, William Baldwin, Tom Berenger, Martin Landau, Polly Walker, Colleen Camp, CCH Pounder, Amanda Foreman, Nina Foch, Nicholas Pryor, Anne Betancourt, Tony Peck, Keene Curtis, Allison Mackie, Jim Beaver, José Rey

Bokföringsprogrammet Mineko

2017-07-27
Det er mye med denne filmen som jeg liker, men den faller en del på troverdighet. 3/4
2016-02-25
En hastigt ihopsatt thriller som antagligen enbart gjordes för att exponera Stone efter succen med Basic Instinct. Porrigt är det iaf, men knappast kompetent nog för att hålla intresset uppe i den lama mordintrigen.
2014-11-08
Alla killar som såg Basic Instinct måste ha sett denna film för efter B.I. så ville alla se mer av Sharon Stone. Vi blir inte besvikna för här finns det sexscener så det räcker och blir över. Att filmen övrigt inte är så intressant eller håller någon vidare kvalitè är inte viktigt. Vi har fått vad vi betalade för. Tack Sharon Stone för tonåren.
eddwing
2012-09-27
rasade verkligen i mitten.
dudson
2012-08-05
Väldigt sleazy&Cheazy thriller där Stone är het och Baldwin leker big -brother sen inte så mkt mera..
Xenox
2012-07-30
Svag trea. Ganska underskattad thriller.
KyLLo
2012-07-12
Jag minns den som helt okej, speciellt som nattfilm. Förtjänar nog inte en plats bland Filmtipsets 250 sämsta filmer.
bad_droidboy
2012-06-17
Det märks att man utelämnat vissa scener/ändrat storyn genom filmens gång men Sharon Stone är med och hon är grym och filmen håller viss spänning trots allt. Enigma soundtracket är dock malplacerat och slutet känns väl ogenomtänkt
Robkiller
2012-01-15
Rätt konstig thriller som egentligen aldrig bygger upp någon spänning. sen är väl handlingen papperstunn eller rent utav dum... men den får duga som halvtaskig 90-tals rulle med lättklädda inslag.
HulkHogan
2011-08-03
Ger filmen en väldigt svag 3:a! Konstig och dum story, men Sharon är het som vanligt. Berenger och Baldwin känns klena. Det osar verkligen 90- tals thriller. Thrillers som jag verkligen normalt sett gillar, men just den här känns lite klen i sin helhet.