2.2
2.2
Sleepless
En polis med koppling till den kriminella undre världen letar igenom en nattklubb på jakt efter sin kidnappade son.

Originaltitel | Sleepless |
Regissör | Baran bo Odar |
Manus | Andrea Berloff |
Genre | Action, Kriminalare, Thriller, 2010-tal |
Skådespelare | Jamie Foxx, Michelle Monaghan, Dermot Mulroney, Gabrielle Union, Scoot McNairy, T I, David Harbour, Sala Baker, Anna Phillips, Richard Nunez, Alex Collins, Briana Marin, Chelsea Hayes, Octavius J Johnson, RJ Shearer |
Fullständigt oengagerande smörja med skrattretande förvirrat manus.
En ok film som utspelas ca 95% på ett casino och där man ganska snart listar ut vem som är skurk eller inte. Svårt att förstå hur Jamie Foxx hamna i denna. Ok men inte mycket mer.
Zzzzzzzzzz.
Definitionen av lättglömd actionthriller.
Mycket pang pang men thats it.
Dålig Action.
Ytlig smörja av värsta sorten! Har man sett en sån här film så har man sett alla och jag kan inte begripa hur Jamie Foxx kunde ställa upp. Ingen originalitet över huvud taget - istället öser man på klyscha efter klyscha efter klyscha hela filmen igenom. Har absolut ingen lust att se om skiten.
Den här kommer jag glömma snabbt. För mycket pang pang och för lite hjärna. Men den var väl ändå lite underhållande. (En andra remake på en fransk rulle. Första remaken var indisk/tamil. Har inte sett någon av dessa.)
Kan vara det mest pinsamma jag sett sen senast jag såg en film med The Rock eller Bruce Willis. Jamie Foxx kommer aldrig mer ha nån cred hos mig efter det här hjärnsläppet. Finns så otroligt mycket jag skulle kunna kommentera som var totalt under isen i den här produktionen. Sanslöst usel får sammanfatta mina känslor istället.
Extremt dålig film.