Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

Sleepers


En historia om fyra unga killars hårda uppväxt i New Yorks ökända Hell's Kitchen - kvarter där våldet och laglösheten härskar men där den inre sammanhållningen är stark. De hamnar på en sadistisk ungdomsvårdsskola - och när de träffas som vuxna igen bestämmer de sig för att hämnas på sina forna plågoandar.


Originaltitel Sleepers
Regissör Barry Levinson
Manus Barry Levinson
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 90-tal
Skådespelare Jason Patric, Brad Pitt, Billy Crudup, Ron Eldard, Minnie Driver, Robert De Niro, Kevin Bacon, Dustin Hoffman, Joseph Perrino, Brad Renfro, Jonathan Tucker, Geoffrey Wigdor, Terry Kinney, Bruno Kirby, Vittorio Gassman, Frank Medrano, Dash Mihok, Joe Urla, Jeffrey Donovan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11139
Filmnummer 428

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2021-04-04
Bra drama/socialporr som bygger upp och bygger upp, och så blir det någon slags långsam pyspunka efter ungefär halva filmen. Jättebra skådespeleri genom hela visserligen. Sedan är det absolut sista i filmen bara "jaha, gick det så" och hämnden känns meningslös och allt känns snopet.
norenorama
2020-09-22
Sämre var gång jag ser den. Blir inga flera gånger. Rasar samman emot slutet, gör filmen meningslös.
sodomiten
2022-04-09
Om man sysslar med skit slår livet tillbaka. Gäller båda stora som små.

2017-11-12
Dette er en riktig bra film. Pendler mellom 4/5.
Stygga-Vargen
2016-11-26
Tempot är lite ojämnt och filmen hade faktiskt mått bra av att ha varit lite kortare men i övrigt finns det inte mycket att klaga på.
BrutusBeefcake
2016-01-09
Det här blev inte riktigt vad jag tänkte mig, vad som startade riktigt bra avslutades med ett tråkigt och ogenomtänkt domstolsdrama. Synd, den hade annars potential till att bli riktigt bra. Tack vare första delen samt Dustin Hoffman i den sista lyckas den ändå att komma upp i en svag trea. (7-/15)
Tatty
2015-10-23
Riktigt bra film. Grymt, spännande och sorglig. Riktigt stark som berör en.
mr_magi
2015-04-15
Solklar femma!
Krille80
2014-11-03
Riktigt starkt drama där den yppersta skådespelareliten medverkar. De äldre känner ju dom flesta till men även dom unga skådisarna är fruktansvärt bra. Filmen visar hur fel allt kan gå med konsekvenser resten av ens liv om man bara gör ett enda misstag. Maktmissbruk, hat, kärlek, sorg, glädje är bara delar av vad denna filmen innehåller. 3+
92axha10
2014-03-25
Alla är bra i sina roller och historien är riktigt otäck med mycket symboliskt bildarbete. Bara tanken att detta kan vara en sann historia i botten är skrämmande. Berättelsen är skickligt berättad och man känner sig insatt hela vägen igenom.
Visa äldre kommentarer »