Släpp taget

När Stellas man berättar att han vill skiljas ställer hon ett ultimatum: en sista resa tillsammans som familj till Skåne, där deras dotter ska tävla i poledance.

Originaltitel Släpp taget
Alternativ titel Let Go
Regissör Josephine Bornebusch
Manus Josephine Bornebusch
Genre Drama, 2020-talet
Skådespelare Josephine Bornebusch, Sigrid Johnson, Pål Sverre Hagen, Tone Danielsen, Niklas Falk, Irma Jämhammar, Mathias Lithner

PeterTheW
2025-01-01
Så jäkla fin och sorglig. Välskriven, välspelad.
mammene
2024-12-20
Det här var då bättre än jag förväntade mig, tråkigt nog har jag inte så stora förväntningar på svensk film. Det kändes som man försökte hålla sig ifrån de värsta fördomarna, kanske man inte lyckades riktigt ändå. Träbock till man, kontrollerande fru, jobbiga ungar, allrahelst tonårsdottern. Så inleds det, därefter görs försök att jämna ut rollerna och se var och en, blev mer balanserat. Men i slutändan led det av samma sjuka som många andra dramer, det går för fort fram på slutet. men ändå är Josephine Bornebusch en intressant regissör och skådespelare. Stark tvåa.
2024-11-21
Filmen i sig är en helt okej film för att vara svensk, men jäklar vad alla i filmen var dryga. Speciellt ungarna var riktigt otäcka. Om jag hade en sådan oförskämd och dryg dotter skulle hon få sina fiskar varma. Hon blev dock lite ödmjukare senare. Bornebusch gör faktiskt en riktigt bra roll.
Christofer
2024-11-09
2024-11--06: En stark historia. Bornebusch är en grym manusförfattare och regissör.
Paramis
2024-11-09
Frun grät floder, jag kände igen mig från vårt äktenskap. Helt ok.
Hanness
2024-11-08
Uselt manus även om filmen har sin charm emellanåt.