Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Släng morsan av tåget


Larry är lärare på en skrivkurs. Han hatar sin exfru som gjort succé med hans manus. En av hans elever är Owen som terroriseras av sin mor. Genom ett missförstånd tror Owen att han och Larry är överens om att mörda varandras plågoandar.


Originaltitel Throw Momma From the Train
Regissör Danny DeVito
Manus Stu Silver
Genre Komedi, Kriminalare, 80-tal
Skådespelare Billy Crystal, Danny DeVito, Kim Greist, Anne Ramsey, Kate Mulgrew, Rob Reiner, Bruce Kirby, Branford Marsalis, Annie Ross, Raye Birk, Olivia Brown, Joey DePinto, Randall Miller, Andre Rosey Brown
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1648
Filmnummer 1160

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2016-08-22
Klockren komedi med bra skådespelare.
Krille80
2014-12-16
Svart komedi med en handling med ursprung från Hitchcocks "Strangers on a Train". Detta är en ojämn film och som inte innehåller den mängd skämt som man kunde trott med tanke på skådisarna. När det dock gäller skådisarna och deras prestationer så är det desto bättre. Devito är utrmärkt och Ramsey är väldigt minnesvärd. Billy Crystal är också bra.
ziferN
2014-05-01
Småkul och underhållande men samtidigt så hade det kunnat blivit helt klart roligare. Men jag har en svag punkt för Crystal även om han knappast var i god komisk form i filmen, och så var det ändå relativt underhållande för stunden.
RunRiot
2011-10-20
Underbart! Blev nästan lite småkär i Billy Crystal, och det var kul att för omväxlings skull se Danny Devito agera bra.
GrandMaster_E
2011-09-20
Klen fars/svart komedi som dock har några kul scener enbart p.g.a. Ramsey. Har inte sett så mycket med Crystal i huvudrollen men antar att han fungerar bättre i mindre portioner.
StureStenhög
2011-08-07
En ganska typisk halvtaskig 80-tals-komedi. Idén borde man kunna göra en ganska kul film av, men då hade man behövt våga vara lite mörkare i tonen, och framför allt hade man behövt bättre karaktärer. Crystal är väl hyfsad, men DeVito och hans jävla morsa är bara otroligt jobbiga. Det är främst där filmen faller. Även i en sån här film kan jag dock inte helt blunda för att man låter logiken svikta och snart verkar glömma bort vad det var för idé man faktiskt grundade hela storyn på. Men lite kul blir det på sina ställen iaf, så bottenbetyget var aldrig aktuellt
Fläskkäft
2010-10-31
Skulle det här vara roligt!? Nästintill pinsamt dåligt. Är Billy Cristal så speciellt rolig? Nä det tycker inte jag, han kan hålla sig till Oscargalan. Manuset är förutsägbart och faktiskt helt ointressant. Jag trodde att mamman skulle få mera spelrum men icke. Idag är jag sträng!
Assar
2010-01-16
de krashar typ en saab. fan va arg jag blir
Albion
2009-12-19
Såg denna senast i maj 1992 och det har gått några år sedan dess. Fortfarande hyfsat underhållande och Billy Crystal är bättre här än vad jag minns. En 3;a blir det denna gång.
fantomen
2009-10-04
en av få filmer jag sett enbart pga av titeln
Visa äldre kommentarer »