2.2
2.2
Skyscraper
FBI-agenten och krigsveteranen Will Sawyer jobbar med säkerheten för skyskrapor. När han är i Kina på jobb fattar helt plötsligt världens högsta och mest säkra byggnad eld och Will misstänks skyldig till händelsen. Efterlyst måste han hitta den skyldige, rentvå sitt namn och rädda sin familj som är instängd i byggnaden... på andra sidan elden.

Originaltitel | Skyscraper |
Regissör | Rawson Marshall Thurber |
Manus | Rawson Marshall Thurber |
Genre | Action, Thriller, Äventyr, 2010-tal |
Skådespelare | Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han (III), Roland Møller, Noah Taylor, Byron Mann, Pablo Schreiber, McKenna Roberts, Noah Cottrell, Hannah Quinlivan, Adrian Holmes, Elfina Luk, Kevin Rankin, Gretal Montgomery, Jett Klyne, Kayden Magnuson |
Även om vem som helst kunde ha fajtats med den elaka bruden så var det förstås Neve Campbell som slutligen fick köra end battle med ninjatjejen. Det var något nytt. Jag har aldrig sett att två tjejer slåss i en film när det är typ fyrtioelva andra som kan ha slagits mot tjejen. En helt ny vändning i en otroligt ovanlig film som inte alls följer mallen.
Lätt att titta på och på sätt och vis värd en trea, men det är så mycket som är överdrivet orealistiskt.
Meningslös och ganska tråkig.
En inte så dålig film. Spännande effekter och en hård familjefar gör att jag ger en svag trea.
Mycket The Rock är det... tycker han var med i var och varannan "blockbuster" där ett tag. Denna var väl ganska intetsägande egentligen. Hyfsade effekter iaf. Är nog ganska snäll som ger den.. 5/10.
Imponerande ointressant. The Rock är så jävla tråkig som skådis generellt.
Filmen var bara tråkig. Aldrig dålig men tråkig, där av en svag svag 2a
Rakt genom horribel! En torftig rip off av Die Hard med uruselt manus och lika kassa skådespelare. Inte ens The Rocks biceps kan lyfta detta bottennapp som aldrig borde sett dagens ljus!
Lyfter aldrig riktigt, medioker film.
Att det skulle vara ologiskt och överdrivet var förstås en lågoddsare - men nog var det formidabel action och till och med rätt spännande stundtals. Den bästa skyskrapefilmen ever. Die hard kan dra något gammalt över sig!