Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Skräddaren i Panama


Harry är skräddare i Panama. Han låter sig övertalas av den brittiske spionen Andy att bli den brittiska regeringens öron och ögon i Panama. Men är Harry den han utger sig för att vara?


Originaltitel The Tailor of Panama
Regissör John Boorman
Manus John Le Carré, John Boorman, Andrew Davies
Genre Drama, Komedi, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Jamie Lee Curtis, Pierce Brosnan, Geoffrey Rush, Leonor Varela, Brendan Gleeson, Harold Pinter, Catherine McCormack, Daniel Radcliffe, David Hayman, Mark Margolis, Jonathan Hyde, Jon Polito
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1463
Filmnummer 2862

Recensioner

Skapad 2019-11-14 av soderbaum
Skräddaren i Panama är baserad på spionboken med samma namn av John le Carré som med inslag av Graham Greenes klassiker \"Our Man In Havanna\" handlar om ett aningens fiktionellt äventyr i Panama...   Läs mer »

Kommentarer


RustyFilm
2016-12-14
En thriller med en del komiska inslag och hyfsat foto. Fina miljö och atmosfärsbilder från Panama. Bra skådespeleri, huvudrollen (Pierce Brosnan) undantaget. Trots bra manus lyckas John Boorman få till den tråkigaste filmen jag sett på länge.
EmitFlesti
2016-03-09
"Casablanca without heroes" borde ha varit taglinen.
Krille80
2014-11-09
Detta är en thriller med små komiska inslag och med fint foto och scenografi. Genomgående bra skådespeleri med undantag för den manliga huvudrollen. Dock kul att se "Bond" som en osympatisk jävel. Det finns även ett bra manus i botten för den här historien men ändå lyckas John Boorman få till en sanslöst tråkig film.
Xenox
2012-07-19
Ganska seg dramathriller.
Sznax
2011-12-05
Lagom underhållande spionfilm. Rush, Gleeson och Brosnan är som gjorda för sina roller och adderar trovärdighet till en annars ganska tam film. Manuset är ibland plågsamt stelt, det finns alldeles för mycket som inte tas upp. Sedan går filmen verkligen på en fin linje mellan att vara seriös och inte. Ibland lyckas det, ibland inte. Betyg 5.5
TheJack
2011-12-04
Egentligen är kanske en etta ett någorlunda orättvist betyg; det finns trots allt stunder då satiren är ganska skojig. För det mesta så känns det dock som att Boorman inte har en aning om vadfan han vill. Han skojar förstås med spiongenren, men jävlar vad filmen är kasst berättad och scenerna då satiren funkar är enbart ett fåtal. Överlag är den bara jävligt tråkig, meningslös och dålig.
Ell
2010-11-07
Platt.
mrHL
2010-05-13
Det här var verkligen inte speciellt bra...
FabianBom
2009-04-30
vart bra om de vart en actionfilm
Ernie83
2009-04-14
Tyckte iofs att "beautiful friendship"-kommentaren var rätt så klockren. För övrigt en bra film, men når inte ända fram.
Visa äldre kommentarer »