Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Skin Trade


Efter att hans familj mördats av serbiska gangsters går en amerikansk detektiv ihop med en thailändsk detektiv för att hämnas.


Originaltitel Skin Trade
Regissör Ekachai Uekrongtham
Manus Dolph Lundgren, Gabriel Dowrick, Steven Elder, John Hyams
Genre Drama, Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Dolph Lundgren, Tony Jaa, Michael Jai White, Ron Perlman, Celina Jade, Peter Weller, Sahajak Boonthanakit, Mike Dopud, Leo Rano, David Westerman, Michael G Selby, Tayme, Tasya Teles, Chloe Babcook, Cary-Hiroyuki Tagawa
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 87
Filmnummer 114340

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2017-10-20
När väl gamle Dolph tillsammans med en redig skara tuffa b-skådisar gör en tuff och våldsam action får den ingen svensk release, underligt. Fräna miljöer, en hårt kämpande Dolph och en manus som för tankarna till glansdagarna.
Zok
2017-01-04
Dolphs filmkarriär är på topp.
Gröne_Orm
2016-12-15
Med tanke på vad det här är så finns det ändå rätt mycket kvaliteter, åtminstone rent tekniskt. Kamera, koreografi, smink och set design håller ruskigt hög klass. Sen är det väl rollistan inte fy skam heller.
Murvel48
2016-12-02
Ganska intressant tema men dom lyckas förstöra det fullständigt med alla meningslösheter. Det hade varit bättre med lite handling än oändliga jakter och slagsmål. Ännu ett bottenbetyg på en Dolph-film.
BrutusBeefcake
2016-11-25
Rollistan är ju helt otrolig, men det är väl också det som är mest positivt. Fajten mellan Tony Jaa och Michael Jay White är väl på sin höjd okej, men detta borde ha varit betydligt mer underhållande än vad det faktiskt var. Tony Jaa verkar heller inte vara i sin bästa form heller, hans actionscener blev ju helt sönderklippta..(4+/15)
Gordyal
2016-11-11
Anmärkningsvärt usel film. Det är liksom inget som funkar, inget som kan väga upp. Det brukar alltid finnas någon sorts behållning i kassa action-rullar, men här har vi ett (inte så) gyllene undantag. (2+/15)
RichardEk
2016-02-14
Inte så illa, och klart bättre än de flesta andra filmer som Dolph medverkar i nu för tiden. Ska det vara en action- och kampsportsfilm så kan det ju lika bra vara gott om det, annars fungerar det ju inte. Sedan är väl handling och rollprestationer inte det starkaste kortet, och det är ju inte helt realistiskt heller (hur många östeuropeiska gangsters i världen finns det att ta död på egentligen?). Det är dock helt sekundärt i detta fall.
bad_droidboy
2015-08-10
Borde gått att göra en så mycket bättre film men får väl bli knappt godkänt
AlbinWesley
2015-05-29
Actionsekvenserna är mycket tjusiga, men sånt har väl aldrig riktigt tilltalat mig. Jag hänförs istället av bristen på självdistans, det är ju jättekonstigt att den här filmen görs 2015. Men det går väl an! Målgruppen gillar det säkert.
AlaRegularis
2015-05-16
Hård och rå film som är Dolphs bästa på flera år. Snygga, brutala fighter och bra story som har något vettigt att säga. Förutom Dolph själv hittar vi även Tony Jaa, Michael Jai White, Ron Perlman och RoboCop himself, Peter Weller, i den späckade rollistan. Och jag måste säga att det är imponerande att se Jaa fightas.
Visa äldre kommentarer »