Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Skeleton Key


En ung kvinna är inneboende sjuksköterska hos ett gammal par i New Orleans för att ta hand om den döende mannen. Hon hör mystiska ljud och misstänker att allt inte står rätt till i det gamla huset de bor i. Vad finns egentligen i rummet på vinden? Och kan den gamle mannens förlamning ha något med voodoo att göra? En dag får hon fatt i en passernyckel...


Originaltitel The Skeleton Key
Regissör Iain Softley
Manus Ehren Kruger
Genre Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Kate Hudson, Gena Rowlands, Peter Sarsgaard, John Hurt, Joy Bryant, Jen Apgar, Andreas Beckett, Ann Dalrymple, Natasha Delahunt, Kristi Evans, Ianello Garcino, Justin Groetsch, David Jensen, Mark Krasnoff
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4368
Filmnummer 34863

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Ranma
Kate Hudson spelar en ung sköterska som på grund av sin dåliga relation till sin hängångne far flyttar ut till ett nergånget hus mitt ute i ingenstans för att agera personlig assistent åt en d...   Läs mer »

Kommentarer


ThePatient
2023-02-12
Regissören har -ingen- fingertoppskänsla så scenerna är sämre än de borde, för det finns bra grejer att ta av i upplägget.
Zebulonm
2022-04-15
Helt okey.
dudson
2020-03-11
Snygg film i läckra miljöer. Men själva grund storyn var flummig och för mycket hokus pokus. + ändå för Gena Rowlands extremt creepy roll samt en fin plot-twist mot slutet.
StureStenhög
2019-04-13
Det fanns faktiskt lite potential här. Träskmarkerna och gamla kreolska skrönor ger fina förutsättningar, och slutet är inte så dumt. Där knyter man ihop en historia som det nu känns trist att man aldrig lyckades bygga upp intresset för. Till största delen är det här istället en okej, men lite för slätstruken och välbekant skräckthriller. Slutet höjer den en aning, vilket inte är vanligt i genren, men mer än en stark tvåa blir det inte
fridenpaden
2017-12-14
Sista delen höjer filmen, inte för att den var dålig innan.
Rai
2017-12-11
jäkligt skym film allt så...
Jamesa
2017-02-19
Det här är faktiskt riktigt bra i genren. Bra känsla och god intensitet. Oförutsägbar, med perfekt miljö. Rekommenderas.

2016-08-05
Jag gillar som många andra miljön och det är alltid trevligt att se Gena Rowlands. Tyvärr är manuset för dåligt. Helt okej tidsfördriv ändå.
Rehn108
2015-10-15
Konceptet är grymt bra och träskmarkerna i New Orleans är verkligen toppen. Delar av miljövyerna och rekvisitan får i sig högsta betygbetyg. Men med det sagt är filmen i övrigt inte så jättebra. Mycket billiga effekter där man bara spelar på att höja volymen och göra en snabb kameraåkning, vilket jag har svårt för.
Krille80
2014-12-04
Här har man fått med några riktigt respektivingivande namn men med en skådis som Kate Hudson i huvudrollen och en minst sagt ooriginell och bitvis riktigt tråkig film så blir det ingen rolig resa. Utseendemässigt och produkten är dock rätt snygg men som sagt väldigt tom. 2-
Visa äldre kommentarer »