Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Love, Simon


Alla förtjänar en riktigt bra kärlekshistoria. Men för Simon är det lite mer komplicerat. Ingen vet att han är gay och han har heller ingen aning om vem det är som han har blivit kär i på nätet ? bara att det är någon som går i hans egen skola.


Originaltitel Love, Simon
Regissör Greg Berlanti
Manus Isaac Aptaker, Elizabeth Berger
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Nick Robinson (II), Jennifer Garner, Josh Duhamel, Katherine Langford, Alexandra Shipp, Logan Miller (I), Keiynan Lonsdale, Jorge Lendeborg Jr, Talitha Eliana Bateman, Tony Hale, Natasha Rothwell, Miles Heizer, Joey Pollari, Clark Moore, Drew Starkey
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 259
Filmnummer 127207

Recensioner

Skapad 2019-12-15 av Mihon86
Simon Spear (som betyder han som ser och han som lyssnar) bor med sin liberala familj och tre bästa vänner som har carpool varje dag till skolan. Men de senaste åren har Simon haft en hemlighet som...   Läs mer »

Kommentarer


HerrNenne
2020-04-25
Nästan varje scen vill vara pinsam. Jag orkar inte med sånt. Går ej att se på.
Kajanus
2019-01-30
You can go out with whoever you want to. Every boy, every boy, in the whole world could be yours. If you'll just listen to my plan: ”The Teenage Guide To popularity…”.
Rai
2019-01-15
Nja, filmen har sina stunder och det är absolut "American style". Jag tycker att filmer blir rätt fånig på slutet. Det blir för gullig och alla ska vara så jäkla förstående. Det som också stör mig när det kommer till filmer med gay-tema är: Varför alla gay- huvudkaraktärerna ser så "perfekta och snygga ut?" Är det därför att det ska bli uppståndelse att en sådan "snygg kille" kan vara gay? Som sagt var, filmen blir lite sliskig och det kanske skulle ha blivit lite mer intressant om "Sedan gjorde vi slut nästa dag,." Eller nått.. Jag vet inte vad jag svamlar om, men hur som helst filmen får en svag 3:a...
coastaltown
2018-10-22
kände igen mig så extremt mycket i simon och hans vardag som tonårig bög. spot on!
Benisakura
2018-10-02
Lite för mycket sockervadd och gulli gull för att få ett högre betyg, men inte dålig alls.
BarryHero
2018-09-26
Bra och välskriven high school-/coming of age-film med sköna karaktärer och stark huvudperson. Kan bli en klassiker/kultfilm men tyvärr drar ett tillrättalagt slut ned på betyget som annars var en stark fyra.
abnormal
2018-08-23
Väldigt mysig film som inte dör kliché-döden. Sevärd.
StureStenhög
2018-08-19
Väldigt trevlig film. Den lyckas kanske bättre än någon film jag har sett med att ta high-school-genren in i 2010-talet och verkligen få det att fungera. De förändringar som ny teknik och nya attityder för med sig flyter smidigt in i en välbekant formel och känns aldrig ansträngt. Sympatiska karaktärer är det överlag också, och det närmaste man kommer en skurk är väl den där killen som ser ut som en tonårsversion av Henrik Dorsin. Lite väl trött humor dock, men jag kunde ändå leva med det
ASSFACE
2018-07-12
Ändå över förväntan. Mysig High school-film!
choklatchip
2018-07-11
Sorgligt att denna typ av film ens görs 2018. Gulligull och övre medelklass med utbildade föräldrar som inte gör några fel och engagerad rektor och dramalärare som enda vuxna i filmen. A-barn med som får bilar som 16-års present och vars största bekymmer är att vara sökande tonåring. Jodå, det kan säkert vara tufft nog men inte gjorde denna något för att ge något mer än ett sockersött leende på vägen.
Visa äldre kommentarer »