Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Sightseers


Chris vill visa sin flickvän Tina norra England och tillsammans ger de sig ut på en resa med hans husvagn. Men det tar inte lång tid innan drömmen om den perfekta semestern bleknar. Bråkiga tonåringar, kaosartade campingplatser och Tinas mamma blir till slut för mycket för den välmenande Chris.


Originaltitel Sightseers
Regissör Ben Wheatley
Manus Alice Lowe, Steve Oram
Genre Komedi, Kriminalare, Äventyr, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Alice Lowe, Steve Oram, Eileen Davies, Richard Glover, Monica Dolan, Jonathan Aris, Rachel Austin, Gareth Jones, Richard Lumsden
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 552
Filmnummer 98228

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av TimBuckley
Upplägget till denna film bådade faktiskt på förhand gott, både sett till filmens trailer och till filmens enkla upplägg om en minst sagt unik husvagnssemester i Storbritannien. Men leveransen u...   Läs mer »

Kommentarer


KyLLo
2021-09-23
En komedi med våldsamma inslag. En sån typ av komedi som försöker vara rolig i varje scen och replikskifte, där det händer något eller sägs något hela tiden, men där det känns tillgjort och övertydligt. Humorn känns igen från andra komedier. Soundtracket består av en intressant blandning, även om det inte går ihop med filmen. Titellåten påminner om Silent Hill. En okej film som sällskap, men det är ingen som jag direkt tilltalas av.
federico033
2016-12-03
Mööörk humor men trots stark inledning så lyckats den tappa bort mig efter ett tag. Gillar slutet
Rehn108
2016-04-22
Det känns som att den här kommer fram som "liknande" nästan oavsett vilken film jag tittar på. Får väl se om jag ser den någon gång i livet.
Gordyal
2015-12-27
Allt börjar med ett fantastiskt vackert titeltema - vad nu det spelar för roll för filmen, eftersom det knappt återkom förrän eftertexterna hade rullat ett tag. Första sekvenserna i filmen är riktigt bra; relationen mellan kvinnan och den bittra mamman, och senare mannen som kastar skräp lite för ofta. Men därefter planar det liksom ut i ett ingenting istället för att eskalera eller ta några intressanta stickspår. Sista knappa timmen satt jag mest och väntade på att det skulle bli bra igen... (6+/15)
Noseman2005
2015-10-15
Nja... Hade förväntat mig betydligt mer. 4/10
Pianokatt
2015-07-31
Detta är inte inte "mörk humor", det är bara dassigt och tråkigt. Och väldigt tråkig kärlekshistoria. Hoppades på att se en spännande och rolig film... så blev det inte!
dE.dD
2015-07-28
Älskar svart brittisk humor!
bryngel
2014-10-04
Underhållande från start till stopp.
Robodan
2014-07-18
Udda och med vissa nya grepp, men det lyfter alldeles för sent.
riduzh
2014-07-11
En film om udda kärlek som man blir alldeles varm i magen av. Skrattade högt flera gånger, varvat med ett mysigt leende på läpparna. Snuttegullmördare.
Visa äldre kommentarer »