Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Shrink - Fallet doktor Carter


När LA:s toppsykolog och alla kändisars favorit drabbas av en personlig tragedi blir det för mycket för honom och han tar sin tillflykt till droger. Hans kontroll över tillvaron börjar skeva och han struntar i sitt utseende och huruvida han hjälper sina patienter eller ej.


Originaltitel Shrink
Alternativ titel Shrink - Fallet Dr Carter
Regissör Jonas Pate
Manus Thomas Moffett
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Kevin Spacey, Dallas Roberts, Keke Palmer, Jack Huston, Pell James, Saffron Burrows, Griffin Dunne, Gore Vidal, Robin Williams, Mark Webber, Robert Loggia, Jesse Plemons, Laura Ramsey, Ashley Greene, Mei Melançon, Clayton Rohner, Joel Gretsch
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1290
Filmnummer 72707

Recensioner

Skapad 2019-12-14 av crawler
Att amerikansk independentfilm är minst lika konservativ som det som produceras i Hollywoods genomkommersiella maskineri blir allt tydligare – i mångt och mycket handlar det snarare om genre än pr...   Läs mer »

Kommentarer


PeterTheW
2019-12-20
Skådespelarna höjer detta väldigt spretiga drama. Svag trea.
wasteoftime
2018-04-19
Vilken oerhörd hög utav dekadent dynga. Alldeles för många sidoberättelser som inte smälter ihop ordentligt, som liksom snabbspolas fram utan att man får något grepp om dem. Hattigt och ointressant. Knark, sprit och omoraliskt beteende utan någon direkt röd tråd, förutom att berätta någon story som får ta baksätet till tidigare nämnda skit. Och så någon slags moral om hur man måste kämpa vidare trots att man varit med om jobbiga saker. Nä fy fasen. 33,3 på SH-skalan.
Stygga-Vargen
2016-10-22
Det här måste vara Kevin Spaceys riktiga karriärbottennapp! Filmen är seg, tråkig och riktigt urusel!
Fläskkäft
2016-03-22
Stabilt drama med en mycket bra Kevin Spacey. Han är duktig på att spela deprimerad och cynisk. Olika människoöden vävs samman och det blir både tragiskt och komiskt. Inga pekpinnar och övertydliga budskap vilket uppskattas stort. Trevliga inhopp av diverse kändisar och Robin Williams driver lite med sig själv. En mysig film i lugnt tempo. Vi behöver alla någon att prata med ibland.
AlbinWesley
2014-05-17
Det kanske är en smula för mycket, många karaktärer och livsöden som ska vävas samman. Det funkar men inte helt optimalt. I själva verket är det ju Dr Carter som ska fungera som nav, men biroller får lite för stort utrymme. Dock bra, fin film.
Kubrick
2014-01-18
Bra, iaf första halvan, lite segare mot slutet. Inget som står ut direkt, men småmysig att se.
conbe755
2013-11-15
Väldigt rörig i början men artar sig i slutändan till en ganska bra film och jag har svårt att sätta lägre än en fyra till slut.
ClintanTheKing
2013-08-11
Rolig och berörande film. Spacey på topp!
addetakis
2013-06-10
Hade de tagit bort 1 eller 2 karaktärer och försökt lite mindre med att väva ihop alla olika karaktärer hade den fått högre betyg. Kändes lite för ambitiös för sitt eget bästa. Annars riktigt bra film. Skrattade högt vid några tillfällen! Stark 3a.
Biolm
2013-04-07
vill seeee!!
Visa äldre kommentarer »