Shrink - Fallet doktor Carter
När LA:s toppsykolog och alla kändisars favorit drabbas av en personlig tragedi blir det för mycket för honom och han tar sin tillflykt till droger. Hans kontroll över tillvaron börjar skeva och han struntar i sitt utseende och huruvida han hjälper sina patienter eller ej.

Originaltitel | Shrink |
Alternativ titel | Shrink - Fallet Dr Carter |
Regissör | Jonas Pate |
Manus | Thomas Moffett |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Kevin Spacey, Dallas Roberts, Keke Palmer, Jack Huston, Pell James, Saffron Burrows, Griffin Dunne, Gore Vidal, Robin Williams, Mark Webber, Robert Loggia, Jesse Plemons, Laura Ramsey, Ashley Greene, Mei Melançon, Clayton Rohner, Joel Gretsch |
Att amerikansk independentfilm är minst lika konservativ som det som produceras i Hollywoods genomkommersiella maskineri blir allt tydligare i mångt och mycket handlar det snarare om genre än pr... Läs mer »
Skådespelarna höjer detta väldigt spretiga drama. Svag trea.
Vilken oerhörd hög utav dekadent dynga. Alldeles för många sidoberättelser som inte smälter ihop ordentligt, som liksom snabbspolas fram utan att man får något grepp om dem. Hattigt och ointressant. Knark, sprit och omoraliskt beteende utan någon direkt röd tråd, förutom att berätta någon story som får ta baksätet till tidigare nämnda skit. Och så någon slags moral om hur man måste kämpa vidare trots att man varit med om jobbiga saker. Nä fy fasen. 33,3 på SH-skalan.
Det här måste vara Kevin Spaceys riktiga karriärbottennapp! Filmen är seg, tråkig och riktigt urusel!
Stabilt drama med en mycket bra Kevin Spacey. Han är duktig på att spela deprimerad och cynisk. Olika människoöden vävs samman och det blir både tragiskt och komiskt. Inga pekpinnar och övertydliga budskap vilket uppskattas stort. Trevliga inhopp av diverse kändisar och Robin Williams driver lite med sig själv. En mysig film i lugnt tempo. Vi behöver alla någon att prata med ibland.
Det kanske är en smula för mycket, många karaktärer och livsöden som ska vävas samman. Det funkar men inte helt optimalt. I själva verket är det ju Dr Carter som ska fungera som nav, men biroller får lite för stort utrymme. Dock bra, fin film.
Bra, iaf första halvan, lite segare mot slutet. Inget som står ut direkt, men småmysig att se.
Väldigt rörig i början men artar sig i slutändan till en ganska bra film och jag har svårt att sätta lägre än en fyra till slut.
Rolig och berörande film. Spacey på topp!
Hade de tagit bort 1 eller 2 karaktärer och försökt lite mindre med att väva ihop alla olika karaktärer hade den fått högre betyg. Kändes lite för ambitiös för sitt eget bästa. Annars riktigt bra film. Skrattade högt vid några tillfällen! Stark 3a.
vill seeee!!