Shredder
En grupp tonåringar åker till en övergiven skidanläggning. Den har blivit stängd på grund av en olycka med snowboardåkare som resulterade i en liten flickas död. Ingen vill ha de snowboardåkande ungdomarna där, speciellt inte en skidåkare klädd i svart..

Originaltitel | Shredder |
Regissör | Greg Huson |
Manus | Craig Carlson, Greg Huson |
Genre | 2000-tal, Komedi, Skräck |
Skådespelare | Scott Weinger, Brad Hawkins, Lindsey McKeon, Juleah Weikel, Holly Towne, Peter Riggs |
Idiotisk sentida slasher som främst lider av låg budget och risiga skådisar. Inget att rek även om den sista halvtimman faktiskt räddar den stabila 2:an.
Känndes rätt amatör mässigt gjord. med usla skådespelare och alldelles för blod fattiga mord för man skall bli riktigt nöjd. nåja 2+ Iaf"
Dum, kul, tramsig och klart underhållande. Sen så har jag dessutom en svag punkt för slashers som utspelar sig i fjället, dock så var mördaren en besvikelse då han framstod som väldigt ordinär. Men filmen fungerade ändå att titta på för stunden, och den gav mig ett par skratt.
Helt okej slasher. 2+.
de dricker inte budweiser. de dricker sierra nevada pale ale. alltså. det är skitbra.
Jajust ja, töntigt slut.
Underhållande. Karaktärer med en dumhetsfaktor som är sanslös.