Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Shooter


Bob Lee Swagger har dragit sig tillbaka för att leva sitt liv i stillhet uppe bland bergen. Allting förändras när han kommer en mordplan på landets president på spåren. Men det som först handlade om att göra rätt för sitt land, blir snart en jakt på rättvisa, då Bob Lee Swagger själv plötsligt anklagas för mordet. Hans enda utväg är att själv leta upp mördaren och ta reda på vem som ligger bakom allt.... och varför.


Originaltitel Shooter
Regissör Antoine Fuqua
Manus Jonathan Lemkin
Genre Drama, Action, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Ned Beatty, Mark Wahlberg, Danny Glover, Elias Koteas, Rade Serbedzija, Louis Ferreira, Tate Donovan, Rhona Mitra, Michael Peña, Lane Garrison, Kate Mara, Zak Santiago, Jonathan Walker, A C Peterson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7855
Filmnummer 50318

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av liteblåliteröd
Bob Lee Swagger (Mark Wahlberg) tjänstgör som prickskyttesoldat under ledning av den amerikanska militären, under ett uppdrag i Etiopien. Tillsammans med sin kollega Donnie Fenn (Lane Garrison) ska...   Läs mer »

Skapad 2019-10-30 av
Med en ständigt anträngt bekymrad min spelar Mark Wahlberg en krypskytt, Bob Lee Swagger, som under ett uppdrag i Etiopien ser sin bäste vän och spanare bli skjuten. Märkbart traumatiserad av hä...   Läs mer »

Skapad 2019-10-29 av PortZebie
Antoine Fuguas ”Shooter” är som en blandning av Rambo och The Bourne Identity. Mark Wahlberg spelar en ärrad militärt utbildad prickskytt som efter ett misslyckat uppdrag dragit sig tillbaka till...   Läs mer »

Kommentarer


Jamesa
2017-10-23
Såg denna först nu. Bra spänning och underhållning.
yaxez
2017-01-14
Markymoo gör en commando.
Litsne
2015-11-10
Bra underhållning. Inte mer, men heller inte mindre. Slutet var heller inte lika präktigt som vanligt. Överlag tycker jag att filmen inte alls var så präktig som man kan förvänta sig av amerikanska actionfilmer. Trovärdigheten i handlingen var dock lika låg som vanligt.
QuiNonStultus
2015-05-23
Meh. Men ungefär vad man kunde vänta sig, tycker ja.
Count_Duckula
2015-04-05
Gillade denna skarpt när jag första gången såg den vid 17 års ålder. Tio år senare är det inte riktigt lika kul, duger som tidfördriv.
Salvation_Mind
2015-02-02
Bättre än jag trodde.. Men man får ta det hela med en nypa salt i denna väldiga hjältefilm.
Krille80
2014-12-07
I början av filmen tänker jag "nej, inte typisk 90-talsaction som jag såg i massor som tonåring." När filmen dock trampar gasen i botten så inser jag att jag fortfarande har kvar kärleken för filmer som detta trots att jag nu längre inte är någon tonåring. Mark Wahlberg imponerar och filmen underhåller på ett härligt sätt. 5-
menschenfeind
2014-09-29
Wahlberg i slowmotion framför amerikanska flaggan som vajar i vinden, det blir bara för mycket...
LacombeLucien
2014-06-20
Mycket intressant. Bra, våldsamt, spännande.
AlaRegularis
2014-06-04
Stabil action som underhåller på det gamla goda sättet med hårda män och stora explosioner.
Visa äldre kommentarer »