Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

She's All That


Skolans populäraste kille Zack har slagit vad med sina kompisar och bjuder därför ut den osynliga och lite nördiga tjejen. Som tiden går får han fundera på om han ska sätta sig själv i första hand eller bryr han sig om henne?


Originaltitel She's All That
Regissör Robert Iscove
Manus R Lee Fleming Jr
Genre Komedi, Romantik, 90-tal
Skådespelare Freddie Prinze jr, Rachael Leigh Cook, Paul Walker, Matthew Lillard, Jodi Lyn O'Keefe, Kevin Pollak, Usher Raymond, Lil' Kim, Anna Paquin, Kieran Culkin, Elden Henson, Gabrielle Union, Dulé Hill, Tamara Mello, Clea DuVall, Tim Matheson, Alexis Arquette
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10092
Filmnummer 145

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2021-09-22
En svaghet jag har är high school-filmer, det är bara att luta sig tillbaka och följa med. Den här tillhör de bättre, i miljön finns så många olika karaktärer, många kopior och vissa original. Visst är det förutsägbart, överdrivet, lite larvigt och förenklat, men det goda vinner oftast och gör det med charm.
StureStenhög
2021-09-15
Jag vill nog betrakta mig som en konnässör av high school-filmer från 90-talet, men den här fastnande jag inte för förra gången jag såg den, och det är lite svårt att förstå nu när jag ser om den. Den har ju faktiskt det mesta man kan vilja ha från en sådan här film. Allt är verkligen härligt dumt på ett väldigt underhållande sätt, och jag gillar karaktärerna och de typiska 90-tals-skådisarna. Det är lätt att hålla på Freddie Prinze Jr. och Rachael Leigh Cook, och Matthew Lillard är kul i rollen han föddes till att spela. Budskapet filmen sänder ut är lite tveksamt förstås, men jag kan ändå sakna filmer med tveksamma budskap. Ytligheten var ärligare förr
yrkeschaufföre
2020-07-24
Okej, den är sjukt ologisk och det känns nästan konstigt att de lyckats göra en parodi på den. Stark trea ändå.
Dele
2019-01-30
Highschool-film något över medel. Här ryms både klyschor och förutsägbarhet med sympati och värme.
Stygga-Vargen
2017-08-14
Varken bra eller dålig.
celec
2016-12-05
den koreograferade dansscen känns helt naturlig... visst gör man så på alla skolor?
Brouhaha
2015-01-18
Chockerande att se vad som var acceptabelt på 90-talet. Var helt övertygad om filmen skulle vara urusel och pinsamt dålig, men istället är det nästan så att man skäms lite för hur bra man faktiskt tyckte att den var. Rolig och charmig, och givetvis väldigt fånig.
Tatty
2014-12-09
Bra och småkul.
Krille80
2014-11-03
Jag gillade denna film av någon anledning när den kom ut på marknaden. Men det var några år sedan och nu värderade jag filmen annorlunda. Dialogerna är löjliga och skådespelarn ganska dåliga. Första timmen är underkänd, sista halvtimmen är betydligt bättre. Men, men. Det är bättre att se Not another teen movie som gör en skön parodi av denna film.
Fläskkäft
2014-10-01
Vi har sett denna typ av film mååånga gånger förut och allt är sååå himla förutsägbart men blir det bara underhållande så har jag ingenting emot dom. Flertalet kända ansikten dyker upp och de flesta har jag inte sett sen dess. Småkul och det blir aldrig långtråkigt. Not another teen movie(2001) driver rätt friskt med den här filmen så se den om du är på humör.
Visa äldre kommentarer »