Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.8
av 5

Sherlock - The Great Game


Sherlock Holmes och Dr. Watson får det hett om öronen då en galen bombman hotar staden och dess invånare med besynnerliga ledtrådar.


Originaltitel Sherlock - The Great Game
Regissör Paul McGuigan
Manus Mark Gatiss
Genre Kriminalare, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Rupert Graves, Una Stubbs, Louise Brealey, Zoe Telford, Vinette Robinson, Mark Gatiss, Andrew Scott, Lauren Crace, San Shella, Doug Allen, Haydn Gwynne, John Lebar, Paul Albertson, John Sessions, Jeany Spark
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2789
Filmnummer 83471

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2020-05-10
Det här blev snabbt ganska tramsigt.
wasteoftime
2018-01-10
Liksom del två är del tre klart avslagnare än första delen, även om det finns glimtar av ettan här. Men jag gillar inte hur man utesluts så mycket i hur Sherlock tänker och fungerar. Det är också en hel del klipp som är väldigt onödiga/tramsiga. Dåligt är det verkligen inte, om än lite trist på sina ställen. 0,2 på SH-skalan.
dafreakish
2017-01-12
Lika kapabelt och smart som de första två delarna men lider också av samma problem. Det tar liksom aldrig fart, eller helt enkelt når en lite högre nivå. Det är väldigt bra, mycket tack vare Cumberbatch och Freeman, men det lilla extra saknas. Intressant att serien som helhet skulle få ett högre betyg än delarna var för sig. Därför tror jag också gör att ju längre man kommer ju bättre kommer också delarna att bli.
idaho1981
2016-07-29
Spännande katt- & råttalek. Alltid snyggt foto och bra skådespeleri.
Grillo
2016-03-31
Klart bäst än så länge men en rätt korkad cliffhanger drar ner ett annars fantastiskt slut.
#54
2016-01-10
Någorlunda underhållande.
AlbinWesley
2015-11-16
Återigen ovanligt bra tv-deckare. Tänk om det lyfter senare säsonger hmm...
Rehn108
2015-05-10
Bäst hittills, helt klart. Mörkare än tidigare och långt mer nerv. Men jösses vilken töntig antagonist.
karlmats
2015-04-01
Underbart avsnitt, klart bäst hittills. Jag har ju en väldigt svag punkt för galna genier och här får vi en redig psykologisk kamp mellan två som valt olika sidor av rättvisan. Jag älskar hur Sherlock slängs från fall till fall och blir tvungen att slänga ur sig rätta svar från höger till vänster utan att få en lugn stund. Avslutningen är riktigt tät och både story och relationer förs framåt på ett smidigt sätt. 4an är inte långt borta alltså, kanske när man ser om serien nån gång i framtiden. Efter andra avsnittet var jag redan lite mätt på serien, nu är jag hungrig som en varg igen.
JoeL431
2015-02-04
Varför kom Moriarty in som ett vuxet barn och förstörde showen?
Visa äldre kommentarer »