Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

Sherlock - The Blind Banker


Underliga tecken syns på väggarna över hela huvudstaden och alla som ser dem är döda inom några timmar. Sherlock och Watson måste tyda de mystiska tecken innan fler dör.


Originaltitel Sherlock - The Blind Banker
Regissör Euros Lyn
Manus Steve Thompson
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Paul Chequer, Louise Brealey, Gemma Chan, Al Weaver, Jack Bence, Zoe Telford, Olivia Poulet, Una Stubbs, Bertie Carvel, Daniel Percival, Howard Coggins, Janice Acquah, Sarah Lam, John Macmillan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2650
Filmnummer 83408

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


HerrNenne
2020-05-06
Saknar någon slags kemi.
wasteoftime
2017-09-19
Redan i avsnitt två tappar det helt klart lite av farten som fanns i första. Det är absolut inte dåligt, men ja, det känns att redan saknas det något. Till stor del, för min del, är det inblicken i hur Sherlock tänker, som saknas. Det var en sak som gjorde avsnitt ett bra, att man faktiskt kan "se" med hans ögon till viss del. Det känns liksom lite urvattnat, redan. 0,1 på SH-skalan.
idaho1981
2016-07-23
Lite sämre än pilotavsnittet. Bra, men det hänger inte ihop riktigt bra tyvärr. Skådespelarprestationerna är grymma som vanligt. Stark trea
Grillo
2016-03-31
Inte heller överdrivet intressant fall men lite mer thrillerkänsla och personliga insatser vilket gjorde att det var något roligare än första.
#54
2016-01-09
Lite för fånig.
AlbinWesley
2015-11-16
Tycker mycket om karaktärerna, javisst. Och temamusiken... så bra! Men det är liksom tv-deckare, och trots bra stämning känns det tv-deckare.
Rehn108
2015-05-09
Första avsnittet var ingen höjdare. Det var karaktärerna som gjorde det sevärt alls. Nu följer samma sak fast lite sämre. Mindre spännande dynamik mellan karaktärerna och en story som är ännu mindre intressant.
pufred
2015-01-10
Del 2 av första säsongens Sherlock. Har redan tappat efter premiäravsnittet. Håller intresset uppe dock. 2+/3-
karlmats
2015-01-08
Ett steg ner från första installationen. Det lufsar på i makligt tempo med en excentrisk Holmes och ett random case men jag får aldrig riktigt nån känsla av att det skulle vara något minnesvärt det här. Första avsnittet kändes fräscht och spännande, börjar man gå på tomgång redan i avsnitt 2 är man nog illa ute. Inga tecken på Moriarty heller så det känns verkligen som ett mellanavsnitt som är bara är kul för stunden. En stark 2a ändå, det är ju trots allt ganska underhållande ändå men hade förväntat mig mer.
Falstaff
2014-12-26
The Blind Banker saknar allt som gjorde A Study in Pink så intressant. Vad som finns kvar är en oinspirerad deckarnöt komplett med en rad tröttsamma, orientala stereotyper som känns väldigt föråldrade sett till vad man vill uppnå med serien i övrigt. Helt obegriplig fortsättning på det första avsnittet.
Visa äldre kommentarer »