Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Shazam!


Alla har en superhjälte inom sig ? ibland krävs det bara lite magi för att locka fram den. Genom att säga ?shazam? förvandlas 14-årige fosterhemskillen Billy Batson till den vuxna och rippade superhjälten Shazam. Med sina nyvunna krafter gör Billy precis vad varje tonåring skulle göra ? har kul med dem! Kan han flyga? Har han röntgensyn? Kan han skjuta blixtar med händerna? Kan han skippa samhällsprovet? Med ett barns oräddhet ger sig Shazam ut för att testa sina krafter men måste snabbt lära sig hantera dem för att stoppa den ondskefulla Dr. Thaddeus Sivana.


Originaltitel Shazam!
Alternativ titel Billy Batson and the Legend of Shazam!
Regissör David F Sandberg
Manus Henry Gayden
Genre Komedi, Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Djimon Hounsou, Faithe Herman, Meagan Good, Grace Fulton, Michelle Borth, Ian Chen, Ross Butler, Jovan Armand, DJ Cotrona, Marta Milans, Cooper Andrews, John Glover
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 633
Filmnummer 130638

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Nathalena
2022-07-25
Underhållande, rolig, charmig, tumme upp
Murvel48
2021-03-10
Lite smårolig mellan varven men dom drog ut på det så det blev tröttsamt, Nära ett bottenbetyg.
amam
2021-02-02
Gillade Mark Strong som skurken men annars är det en ganska trist och barnslig superhjältefilm.
Tenchi
2020-07-30
Väldigt seg och långsam att ta sig igenom, den engagerar inte och manuset är väldigt tunt. Enda bra är Mark Strong som gör en superbra superskurk. Men filmen lämnar mycket att önska.
Tatty
2020-07-08
Ganska rolig film! Komediskt! Hyfsad skådespelarna!
Bumbi78
2020-05-29
DC har skärpt till sig de senaste åren, men Shazam var alldeles för barnslig. Underhållande nog en torsdag, men när ungen var mognare än superhjälten börjar man ju undra.
dafreakish
2020-04-25
Kul att Sandberg tagit sig till Hollywood på den väg han gjort men när han får en superhjälte att bita i så är det inte riktigt den mest intressanta. Shazam har sina bra sidor men det är för dumt för att man ska bli engagerad. Kan dock bli intressant att se uppföljaren då budgeten blivit större.
Rai
2020-04-19
Jag brukar avsky sådan här typer av filmer, men den här var helt okej. Ja den var till och med underhållande. Är det bara jag som tyckte att fosterpappa var så lik Barry White?
Krille80
2020-04-19
Från svenske regissören David F. Sandberg får vi en kul superhjältefilm med stort hjärta och lekfullhet. Kul att se DC kan leverera en mer ljusare och lättsammare superhjältefilm. Zachary Levi är som gjord för rollen som Shazam då han då han får utrymme för både sin komiska tajmning och charm. Kul och sevärd. 3+
Andreas_
2020-03-19
Detta var inget vidare, nu känner jag till karaktären från serietidningen och visste i stort sett vad jag gav mig in på, men detta var väldigt medelmåttigt ändå, Levi försöker så gott han kan men manuset var riktigt dåligt, Mark Strong som den stora skurken är bra, han kan inte misslyckas med vad han än tar sig till och lyfter faktiskt filmen från en 1:a till en 2:a, detta var verkligen en film för dom allra yngsta, jag tror inte att man kan vara äldre än 12 för att uppskatta denna superhjältefilm, största problemet jag hade med filmen var nog den gigantiska skillnaden från Billy Batson till att han blir Shazam, den 15 åriga ungen är ju mer seriös och vuxen i sitt sätt än när han blir Shazam, det är som att han ändrar personlighet totalt, riktigt dåligt skrivet, övriga filmen var rätt trist och seg och är nog definitivt den sämsta superhjältefilm som jag har sett hittills, så betyget blir en svag 2:a
Visa äldre kommentarer »