1.8
1.8
Sex and Lies in Sin City: The Ted Binion Scandal
Dramatisering av kasinoägaren Ted Binions död under mystiska omständigheter i sitt hem i Las Vegas och det rättsliga efterspelet där Teds flickvän Sandy och hennes Rick som hon vänsterprasslade med anklagas för mord och Teds syster använder inflytande och pengar för hämnd istället för rättvisa.

Originaltitel | Sex and Lies in Sin City: The Ted Binion Scandal |
Regissör | Peter Medak |
Manus | Teena Booth |
Genre | Drama, Kriminalare, 2000-tal, Biografi |
Skådespelare | Matthew Modine, Mena Suvari, Johnathon Schaech, Marcia Gay Harden, Mark Sivertsen, Chris Ashworth, Kiira Arai, Frank Bond, Mark Brooks, Kevin Christopher Brown, Chad Brummett, Burly Cain |
"Sex and lies in Sin City". Låter som en porr-film eller en av Frank Miller´s Sin City noveller.
Okej genomförd och den når sina mål men målen är inte högt ställda, den siktar nog på godkänt men är bara värd en tvåa.
Kunde inte sova när den gick på tv häromnatten, helt okej även om jag nog hellre hade sovit....
kanske inte världens bästa skådisar. han som spelar Ted Binion och hon som spelar hans syster var väldigt bra..
Tror att detta "mordet" var en jävligt stor grej i verkligheten men jag har aldrig hört om det..