Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

Seven Pounds


Ben jobbar som skatteutredare och är djupt deprimerad efter sin frus bortgång. Han har svåra skuldkänslor för de misstag som han begått i det förflutna, och funderar på att ta sitt liv. Men först ger han sig ett uppdrag, som involverar sju andra personer.


Originaltitel Seven Pounds
Regissör Gabriele Muccino
Manus Grant Nieporte
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Will Smith, Rosario Dawson, Woody Harrelson, Michael Ealy, Barry Pepper, Elpidia Carrillo, Robinne Lee, Joe Nunez, Bill Smitrovich, Tim Kelleher, Gina Hecht, Andy Milder, Judyann Elder, Sarah Jane Morris, Madison Pettis, Octavia Spencer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7146
Filmnummer 67061

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2021-01-22
Kanske en aning för sentimental, men jag gillade film och Will Smith gjorde en riktigt bra roll. Annars är jag inte vidare förtjust i honom som skådis...
deswhip
2019-06-18
Väldigt bra, stark och rörande historia. Mycket bra ihopknutet slut. Välspelat av alla inblandade även om jag kan förstå om en del tycker Will Smith överspelar lite men det är inget jag stör mig på.
Tatty
2019-04-07
Redan sett denna filmen så många gånger och att den fanns på Netflix var jag tvungen att se och gråta ännu en gång till! Så jävla bra!! Så mäktig, fin och stark film! Gråter alltid i samma tillfället i filmen! Älskar den!! Rekommenderas starkt!! Will Smith är så sjukt bra i filmen!! Hans bästa roll måste jag nog säga när jag älskar denna filmen!
HansMoleman
2019-03-26
Förutsägbart, men ändå sevärd.
KyLLo
2018-05-20
De flesta filmerna med Will Smith tycks vara överskattade. Här spelar han en person som tittarna antagligen ska uppfatta som något av en vardagshjälte. Själv upplever jag honom som hal typ som är svår att ha att göra med. En obehaglig säljartyp som kan verka personlig som för att få något sålt, men varken vill eller kan bli personlig på riktigt. Och filmen som helhet är så förutbestämd och tillrättalagd. Den förutsätter vad tittarna ska tycka och tänka hela tiden genom att följa en beprövad mall. Precis som Hachiko i regi av Lasse Hallström. Visst kan jag tycka att en film är gripande och sorglig, men då är det för att den träffar rätt och jag själv känner det. Upplever jag att filmmakarna planerat vad jag ska känna och precis när jag ska känna det blir det om något bara irritation. Jag kan väl säga så här: Jag förstår vad det är tänkt att man ska tycka om filmen och att andra har köpt det rakt av med tanke på betygen. Men jag tycker jag att den spelar på enkla strängar. Det är upprepande mönster, vilket väl är typiskt för filmer som ska manipulera. Precis som i många andra såna här filmer handlar målet bara om liv och död, lycka och sorg. Faller man inte för bitarna som det är tänkt är det ointressant. Det som sticker ut mest i filmen är väl den dråpliga scenen när han badar. Vill man, kan man skratta gott åt överspelet där. Delar av filmens inledning kunde jag väl köpa, men utvecklingen eller bristen på utveckling håller inte alls. En halvdålig eftermiddagsmatiné, inget mer.
Brouhaha
2016-04-12
Will gör extremt dumma miner genom hela filmen. Det är lätt att se var ifrån hans son tar efter. Annars är det en bra film. Riktigt tragisk.
Kalasjnikaj
2015-11-08
Bra film, stundvis seg men bra och snygg samt coolt berättad. Musiken var lite off enligt min smak, men det kanske är meningen.
pamelalundmark
2015-10-30
Otrolig insats av Will och Rosario.
hasslinger
2015-09-23
Bra film , men fruktansvärt förutsebar.
Tatty
2015-08-03
Jättebra film. Riktigt gripande så att man gråter på slutet. Ända från början till slutet är bara så bra och fantastisk. Will Smith gör rollen jävligt bra. Gråter alltid på slutet.
Visa äldre kommentarer »