1.7

Setup

Filmen handlar om en grupp vänner som blir inblandade i en potentiellt dödlig diamantkupp.

Originaltitel Setup
Alternativ titel Set UpSet-Up
Regissör Mike Gunther
Manus Mike Gunther, Mike Behrman
Genre Drama, Action, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare 50 Cent, James Remar, Ryan Phillippe, Will Yun Lee, Shaun Toub, Jenna Dewan, Bruce Willis, Randy Couture, Susie Abromeit, Jay Karnes, Ambyr Childers, Jordan Trovillion

Körsbär
2017-04-28
Kära nån.....
Murvel48
2016-04-20
Filmen hade möjligen potential för en trea men det spricker på ett dåligt bearbetat manus, späckat med stora och små ologiskheter. Halvtaskigt klippt också.
NoWireHangers
2016-04-18
Ganska meningslös och ointressant gangsterhistoria med trista skådespelare. 2-
Zok
2015-12-08
Varför ställer Willis upp i denna typ av filmer, vilket han har gjort i ett antal nu.. Behöver han verkligen det. Lättförtjänta pengar möjligtvis,. eftersom han inte är med särskilt mycket, det blev nog bara en inspelningsdag för Willis..
Bomkia
2015-02-15
Tröttsam och seg film utan några direkta höjdpunkter. Jag klarar verkligen inte av Ryan Phillipe. 2-
2015-02-06
Detta är ett så fantastiskt bra exempel på DÅLIG film. Det finns alla ingredienser för en bra film här men alla aspekter av filmen är ändå bara dåligt. Det är inte direkt plågsamt uruselt, det är bara dåligt. Allting känns bara, dåligt. Filmen är kort och gått dålig in i minsta detalj. siggelund är inne på något när han pratar om tajming, för det är något filmen misslyckas med totalt. Vare sig det är i hur den levererar hårdkokta repliker, känslomässiga utbrott, dramaturgin i actionsekvenserna, tempot i soundtracket eller vad som helst så är tajmingen hela tiden helt off. Det är ett så makalöst bra exempel på hur dåligt saker och ting blir om man inte gör det rätt. Borde användas vid filmutbildningar för jag har aldrig varit med om bättre exempel som så genomgående bara är fel och dåligt och samtidigt aldrig vara sådär helt megausel som ärkekalkoner är.
mikaelsvensson
2013-12-29
Visserligen finns det ännu sämre filmer här i världen, men den här filmen är ändå fattig både på engagemang och originalitet. Manuset är inte dåligt men en del av skådespelarna gör dåligt ifrån sig eftersom de helt enkelt är dåliga skådespelare och en del gör dåligt ifrån sig eftersom de går på rutin och inte orkar bry sig om sina roller. PS. Bruce Willis måste ha haft en hög timlön under inspelningen, med tanke på hur få minuter han faktiskt är med i filmen.

2013-12-10
Skulle först ge den en etta, men James Remars medverkan höjer den till en svag tvåa.
Rele
2013-08-09
En film med Bruce Willis. Den här filmen vill man inte komma ihåg. Jag ger en svag tvåa.
Almgren
2013-05-29
Bra musik, några roliga vändningar och vissa hyggliga scener har filmen. I övrigt har man misslyckats med det mesta. Kanske är det regin och manuset som inte varit så bra, för filmen känns oengagerande och amatörmässig, trots att den egentligen borde kunna vara både underhållande och gripande. Någonstans fattas en liten marginal, och utan den tappar man allt.