Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Secret


Jay börjar som pianoelev på konstskolan Tamkang Secondary School; vid sin ankomst hör och följer han tonerna från ett piano och träffar då den annorlunda Rain. Tycke uppstår och de båda börjar träffas.


Originaltitel Bu neng shuo de. mi mi
Regissör Jay Chou
Manus Jay Chou, To Chi-long
Genre Drama, Musikal, Fantasy, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Anthony Wong Chau-sang, Jay Chou, Kwai Lunmei
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 73
Filmnummer 54475

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rixn
2007-12-25
Suveräna musikstycken!
Yakultheredelk
2007-11-27
Jay Chou måste vara en av många regissörer som tar sitt ego på allra största allvar. Spelar på dem mest ytliga känslorna och är ett stort hån mot publiken...
uCj
2007-10-24
Hur ska man tolka slutet då, argh :p Jag älskar piano-styckena i filmen, så bara det är ett stort plus. Dock vore det roligt med fler dueller. Musiken i övrigt är också väldigt bra. Lite dåligt är det, egentligen, att saker och ting sker så snabbt. Även om det på sätt och vis får sin förklaring senare. Slutet måste dom ha tyckt var smart, men det lämnar en inte särskilt nöjd.
yangbo
2007-09-09
kan ju såklart aldrig få en 4a, men jag var faktiskt positivt överraskad ändå, en helt ok debut av Jay som regissör, tyckte att det var lite väl tidigt att han började regissera faktiskt, men men, där ser man, överraskad inte minst sagt efter halva filmen då jag höll på att somna, fanns iaf någon form av mening och nyskapande med det här i jämförelse med alla andra "first time love" eller college love filmer.
Luddetotte
2007-08-11
Mycket bra film, speciell och mysig.
« Föregående kommentarer