2.2
2.2
Second Act
En varuhusarbeterska återuppfinner sitt liv och sin livshistoria och visar Madison Avenue vad lite gatusmarthet kan åstadkomma.
Originaltitel | Second Act |
Regissör | Peter Segal |
Manus | Elaine Goldsmith-Thomas, Justin Zackham |
Genre | Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini, Treat Williams, Milo Ventimiglia, Annaleigh Ashford, Charlyne Yi, Alan Aisenberg, Freddie Stroma, Dave Foley, Larry Miller, Dierdre Friel, Lacretta, Dan Bucatinsky, Dalton Harrod, John James Cronin, Phil Nee |
Inget speciellt men går att titta på. Otroligt att jag ser två filmer i rad om en kvinna som lämnar bort sin dotter på adoption och Larry Miller är med i båda filmerna. Den andra var inte heller särskilt bra.
Riktigt bra!
Knappt sebar. Börjar okej, men blir snart bara en fånig film där alla ljuger utan anledning. Hatar såna filmer. Etta.
Som en DÅLIG tv-film.
När man kollar på en film bara för att en moviespoilersida av okänd anledning väljer att lägga in den under relaterade filmer till spoilern för "The Joker"... Satt mest och funderade på var jag hade sett den där blonda tjejen på kontoret och inte kom på det förrän jag kom hit och såg "Sexthe City" på hennes sida. Blev varken speciellt engagerad eller överdrivet uttråkad.
Ett par fina stunder mellan Hudgens och Lopez men överlag så ogillar jag starkt perspektivet som filmen har i typ allt. Sen är det ju dålig klichéfest som genre liksom.
Helt meningslöst.