billiga elavtal

billiga elavtal
1.9

Scary Movie 2

Cindy, Ray, Shorty och Brenda är på college och de försöker glömma vad som hände under förra årets Halloween. Men när den ondskefulle professor Oldman föreslår att de ska undersöka det så kallade Hell House flyter snart blod, spyor och var i stora mängder. Huset är fullt av dystra hemligheter och vännerna tar itu med att avslöja dem. Oavsett hur skvättande och ofräsch de är.

Originaltitel Scary Movie 2
Regissör Keenen Ivory Wayans
Manus Marlon Wayans, Shawn Wayans, Craig Wayans, Alyson Fouse, Greg Grabianski, Dave Polsky, Michael Anthony Snowden
Genre Komedi, Skräck, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Tori Spelling, Shawn Wayans, Marlon Wayans, James Woods, Tim Curry, Anna Faris, Chris Elliott, Kathleen Robertson, Christopher Masterson, Regina Hall, David Cross, Andy Richter, Natasha Lyonne, James DeBello
Betygsantal 12085

Engravadlax
2020-10-03
James Woods gör en sjysst Max von Sydow.
Makta
2019-07-26
Har sina stunder men känner mig som en grinig gammal gubbe. Inte min typ av humor numera!
2018-01-17
Nja, men jag tycker att Shorty, är så jäkla rolig...
2017-07-09
Att blanda in och nämna kvalité när det kommer till Scary Movie vore onödigt, här är det låg humor som gäller. I tvåan är det främst spökhusgenren som parodieras och visst finns det några bra skämt i den här. Överlag sämre än ettan med mycket repetition.
2016-10-09
Ganska okej. Ettan är bättre.
2014-10-26
Sämre än föregångaren och denna tar mer sin parodi från övernaturliga filmer. Fortfarande med några oslagbara scener. Ta bara parodin på NIKE reklamen med basketbollen, sanslöst rolig. 3+
kervisch
2014-01-23
1 av 5. Sämsta film som gjorts !
Ghostface
2013-10-16
Filmen var mycket mindre än 1an och därför svagare till och börja med. Parodin och filmerna den parodierade på är inga favoriter.
melankoli
2013-10-03
Stabil 3:a. Den bästa av alla 5 filmerna. Några av skämten är oslagbara, vissa är riktigt kassa. Precis som det är i de andra SM-filmerna.
Grillo
2013-03-22
Lite bättre än den första, framförallt för att den inte kändes lika plump som den första och kanske för att hemsökt hus-scenariot funkade bättre än Scream-scenariot... Bra är det ju ändå långt ifrån, och framförallt fortfarande helt för mycket kiss o bajs-humor. Bästa skämtet var väl plantan som hämnades.