Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Sartana


Mycket skjutande i klassisk spaghettivästern med Gianni Garko som revolvermannen Sartana.


Originaltitel Se incontri Sartana prega per la tua morte
Alternativ titel If You Meet Sartana Pray for Your Death, Gunfighters Die Harder
Regissör Gianfranco Parolini
Manus Adolfo Cagnacci, Luigi De Santis, Werner Hauff, Renato Izzo, Fabio Piccioni, Gianfranco Parolini
Genre Action, Western, 60-tal
Skådespelare Gianni Garko, Klaus Kinski, Fernando Sancho, William Berger, Sydney Chaplin, Gianni Rizzo, Heidi Fischer, Franco Pesce, Maria Pia Conte, Sabine Sun, Andrea Scotti
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 72
Filmnummer 15770

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


BjörnBandhund
2021-11-09
Nej tyvärr. Detta föll mig inte alls i smaken. En platt spaghettiwestern med en papperstunn story. Men de senare Sartana-rullarna ska visst vara bättre (i alla fall tekniskt) så man får väl ta sig an nästa film i serien...
Zebulonm
2021-02-13
Skön spaghettiwestern
Bumbi78
2020-05-10
Lätt förvirrande men stabil spaggewestern som väl egentligen innehåller allt en bra sådan ska ha. Många kul grejer på gång här och Sartana är såklart hårdast av alla.
schramm
2020-04-28
en halv stad pangpangas ihjäl, de överlevande lurar skiten ur varandra! sartana klär sig som dracula och skjuter som lucky luke! rekommenderas om du gillar att ha kul!
FabianBom
2017-01-25
bästa sartana filmen
Punkliv
2015-03-14
Jävlar vad det skjuts! Alla skjuter alla, och ingen skjuter bättre än Sartana. Det luras hit och det luras dit, sen skjuts det lite till. Dusty är en härlig gammal gubbe. På gränsen till en fyra!
Gordyal
2013-04-20
Börjar lovande, men planar sedan ut. (6+/15)
Vitus
2012-03-07
ta en dos eastwood, leone och django. blanda ihop det och du får Sartana. fint med en välklädd pistolero istället för den skitiga typen som är standard.
dudson
2012-01-29
Iskall&fräck Spagge Western med Garko som är perfekt i rollen som den mystiske Sartana! Och helt underbara Kinski och William Berger som 2 fullblods psykopater") Sen en hel drös med svettiga mexikanska banditer som passar klockrent mer fulla än nyktra#/...
mörtson
2010-06-09
Det känns som filmskaparna verkligen vill att man ska tycka att Sartana är en förbannat hård jävel. Det lyckas de inte riktigt med! Däremot med en ganska rörig och medioker spaghettiwestern, där man dödar av Klaus Kinski alldeles för tidigt!
Visa äldre kommentarer »