Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Sammys äventyr - Den hemliga vägen


När sköldpaddan Sammy kravlar sig till havet kort efter att ha kommit till världen på en strand i Kalifornien, hinner han både träffa och förlora Shelly ? sitt livs kärlek. På sin resa genom jordens oceaner, ger sig Sammy i kast med alla möjliga faror i hopp om att få möta Shelly igen. Tillsammans med sin bäste vän Ray ser han hur människor förstör vår planet ? för att i nästa stund bli räddad av andra mer välvilligt inställda människor. Han slåss mot pirayor, undgår med nöd och näppe en rovfågel och letar efter en mystisk hemlig väg som ska ta dem snabbare runt jorden. Och så en dag, efter att ha klarat alla äventyr helskinnad, finner han Shelly. Och det visar sig att hon inte har glömt honom heller!


Originaltitel Sammy's avonturen: De geheime doorgang
Alternativ titel Sammy's Adventures: The Secret Passage, A Turtle's Tale: Sammy's Adventures
Regissör Ben Stassen
Manus Domonic Paris
Genre Animerad, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Tim Curry (röst), Stacy Keach (röst), Anthony Anderson (röst), Melanie Griffith (röst), Jenny McCarthy (röst), Kathy Griffin (röst), Ed Begley Jr (röst), Pat Carroll (röst), Isabelle Fuhrman (röst), Billy Unger (röst), Heather Trzyna (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 483
Filmnummer 82940

Recensioner

Skapad 2019-11-28 av TimBuckley
Visst att 3D-effekterna är de snyggaste jag någonsin skådat och att budskapet faktiskt både är såväl påtagligt och viktigt som känslomässigt relevant. Det är en sak. Men en annan och minst ...   Läs mer »

Kommentarer


Dele
2021-04-27
En småtrevlig och småroande historia med fina färger.
HerrNenne
2019-06-02
Faktiskt rätt okej, och tar upp miljöproblem på ett ganska subtilt sätt. Tyvärr är den konstigt upplagd och blir tom, och när den tar slut känns det som om filmen egentligen bara är halvvägs och inget ännu hänt.
AngelsDiary
2018-04-20
Sjukt jävla tråkig.
supermancover
2016-08-20
Så fruktansvärt tråkig.
tomatburgare
2016-01-01
Vackert är det ju, men handlingen? Nja. Väldigt långdraget och ointressant. Alldeles för mycket musik. Som precis i början när Sammy berättar att "allt som hördes var vågorna" och direkt drar de på med nån käck jävla låt. Ett extremt smörande kring kärlek också, hitta sin mate och yada yada. Och så hela det här "människor gör en del dumt, men sen finns det ju många som är jättesnälla!" Fattade aldrig vad som var så snällt med hippiesarna, de höll honom fången och kladdade på hans skal. Halvvägs in ångrade jag att jag inte såg om På andra sidan häcken istället.
dafreakish
2014-08-10
Småcharmigt och ganska snyggt med en bra första halva. Filmen tappar dock tyvärr farten och sista 20 minuterna är rätt kassa. Gulligt för de minsta.
cocopayanut
2013-06-09
haha slutet
KyLLo
2013-01-01
Snygg film som påminner om Hitta Nemo. Soft musik också.
Metalmonkey
2012-06-21
underskattad
Rixn
2012-06-09
Enkel story, passar de allra minsta, troligtvis endast dem. Något som snabbt blinkar förbi obemärkt, fast jag fanna mig själv nyfiken på hur de animerat vattnet i de olika scenerna. Sånt är ju svårt, med ljusets brytning och dess konstanta rörelse, så jag förvånades att utvecklingen gått framåt så pass att även den här dussinrullen hade några intressanta visualiseringar av vattnet.
Visa äldre kommentarer »