billiga elavtal

billiga elavtal

Salt

Evelyn Salt är en CIA-agent som har svurit att skydda och älska sitt land. När en avhoppad rysk agent anklagar henne för att vara spion så måste Evelyn fly för att rentvå sitt namn.

Originaltitel Salt
Regissör Phillip Noyce
Manus Kurt Wimmer
Genre Action, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Angelina Jolie, Liev Schreiber, Olek Krupa, Daniel Olbrychski, August Diehl, Andre Braugher, Chiwetel Ejiofor, Hunt Block, Cassidy Hinkle, Zoe Lister-Jones, Kevin O'Donnell, Corey Stoll, Olya Zueva, Gaius Charles, Daniel Pearce, Vladislav Koulikov

Skapad 2019-11-09 av chris_lambert_
Filmens slogan består av tre ord: Who is Salt? Detta är filmens styrka, men också dess stora svaghet. Bakom en relativt snyggt gjord actionfilm, som innehåller egentligen inget man inte sett tidi...   Läs mer »

2018-01-01
Nja, inte min typ av film...
supermancover
2017-12-21
En jättestark etta, men den liksom blev lite fånig och jag vet inte, det är lite för kasst manus med lite för mycket action som är irrelevant för att det ska bli en bra film helt enkelt.
sodomiten
2017-12-18
Om man bara hade sett till action-scenerna (och dom är ganska många) så hade betyget blivit minst en 4a. Men allting är mycket överdrivet, tex att en kvinna på 50kg spöar skiten ur vem som helst.
stgurgel
2017-11-17
Action av den gamla skolan, rätt trevlig faktiskt
Litsne
2017-09-20
Underhållande, men storyn kändes inte som den hängde ihop.
MaxMackan
2016-12-25
Underhållande men fånig och förutsägbar.
2016-10-17
Totalt värdelös.
Jamesa
2016-09-17
Ok underhållning för stunden.
hsimpson
2016-02-29
Underhållande! Börjar svagt men tar sig till en riktigt skaplig nivå, som den sedan håller i stort sett ända in i mål. Hollywoodsk så det sjunger om det, naturligtvis, men det behöver inte vara något negativt. Stabil trea.
Bullen84a
2016-01-24
Bra film, inte en lugn stund. Verkligen sevärd