Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Saint John of Las Vegas


En föredetta spelmissbrukare lockas in i spelandet igen av en rutinerad försäkringsbedrägeriutredare.


Originaltitel Saint John of Las Vegas
Regissör Hue Rhodes
Manus Hue Rhodes
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Steve Buscemi, Danny Trejo, Tim Blake Nelson, Emmanuelle Chriqui, Sarah Silverman, Peter Dinklage, Romany Malco, John Cho, Jesse Garcia, Josh Berry, Aviva Baumann, Isaac Kappy, Jim Giesler
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 130
Filmnummer 82912

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2014-12-20
Ojämn dramakomedi uppbyggd som en road movie med en del märkliga inslag under resans gång. Min första tanke var "hur kunde Steve Buscemi hamna i den här filmen?". Det känns som att han hoppat in för någon annan och är som att han gör rollen på sitt sätt och går in väldigt djupt i den. Jag tänker på hans inlevelse, gester och hackiga rörelser. Tolka mig rätt nu. Han är underbar, men det känns bara som att han skulle behöva en större utmaning och mer svängrum än manuset tillåter. Här ser jag honom snarare i rollen som en mentalpatient/psykopat i en thriller eller liknande, en mörkare och obehagligare roll. Som helhet är filmen något spretig. Däremot gillar jag det originella i den, underhållningsvärdet emellanåt och Buscemi som skådespelare, så det är ingen större tvekan om att det blir en trea i betyg.
Christofer
2014-05-03
Väldigt oklart mot slutet hur det egentligen låg till. Fram tills dess mest en transportsträcka till...ingenting faktiskt.
justcelsius
2013-12-31
steve är behållningen... annars rätt sådär liksom
Bomaniac
2013-04-01
Som flera skriver så håller jag med om att Steve Buscemi är behållningen på denna annars ganska mediokra film.

2013-02-19
Jävligt märklig film med jävligt märkliga bikaraktärer. Märkligt på ett distanserande sätt. Att casta Steve Buscemi i huvudrollen är bara det ett genidrag, men det räcker liksom inte när manuset är lite, tja.. KASST!
Rockbabydoll
2012-02-19
välcastad, oväntad, skön berättarteknik och snyggt foto.
Jörmungandr
2011-08-20
Steve Buscemi är i farten igen i denna ganska långsamma komedi. Han spelar som vanligt bra. Hade sina ljuspunkter men den kändes med Ericas ord som "en lång kortfilm", och jag håller med. 2+ av 5
Filmguden911
2010-12-27
Alldeles för tunn. Buscemi är bra men filmen är för kort och faktiskt ganska slätstruken. Snudd på 1a när jag tänker efter. 5 minuter sedan jag såg klart och det var inget som satte sig på näthinnan överhuvudtaget, tror den är helt bortglömt inom en vecka.
DonActive
2010-11-22
Riktigt skön film där Buscemi äger varenda bildruta.
jiemm
2010-10-10
Tillräckligt knäpp för en fyra. Inte en jättestark, men ändå en fyra.
Visa äldre kommentarer »