2.5
2.5
Sabatas återkomst
Mästerskytten Sabata anländer till Hobsonville. Staden ägs helt av McIntock, som tvingar invånarna att betala skatt för framtida förbättringar. Detta är i alla fall vad han säger att han skall använda pengarna till ...
Originaltitel | È tornato Sabata... hai chiuso un'altra volta |
Alternativ titel | Return of Sabata |
Regissör | Gianfranco Parolini |
Manus | Renato Izzo, Gianfranco Parolini |
Genre | 70-tal, Western |
Skådespelare | Lee Van Cleef, Reiner Schöne, Giampiero Albertini, Ignazio Spalla, Annabella Incontrera, Jacqueline Alexandre, Vassili Karis, Aldo Canti, Steffen Zacharias |
Väldigt fånig film, och svår att att hänga med i, folk som byter sida hela tiden utan förklaring t.ex
För mycket trams men jag gillar Sabata.
Cleef är lika cool&hård som alltid med sinn räviga stil och list räddar han dagen. men blir lite väl mkt fånig humor&pajaskonster i denna tycker jag för att den ska få någre högre betyg. 2+
Ungefär i klass med tvåan. Van Cleef är tillbaka som "Sabata" och gör ju i stort sett vad han vill i Hobsonville i denna film, skön och bra som fan! Sabata är verkligen orörbar och har ALLTID en utväg. Älskar den lilla revolvern med 3 extra skott i stommen och den där "pump-pistolen" - riktigt häftiga!
Lite lustiga kameravinklar och van Cleef räcker inte. Osammanhängande och underlig western som antagligen hafsades ihop snabbt av samma team som gjorde den första då flera skådisar återses.
Den va ju inte alls bra
Klassisk pasta rulle med komiska inslag. Man sitter bara och myser filmen igenom. En riktig B-rulle med hög kult-faktor. Ettan är bättre, men även den här uppföljaren duger bra en regnig eftermiddag. En svag trea.