Run All Night
Den åldrande gangstern Jimmy Conlon ställs emot sin bästa vän, maffiabossen Shawn Maguire, när han räddar livet på sin son Mike genom att skjuta ihjäl Shawns son. När Shawn släpper lös all sin mäktiga vrede runt New York City måste Jimmy hitta ett sätt för sig själv, Mike och hans familj att ta sig igenom natten med livet i behåll.

Originaltitel | Run All Night |
Regissör | Jaume Collet-Serra |
Manus | Brad Ingelsby |
Genre | Drama, Action, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal |
Skådespelare | Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman, Boyd Holbrook, Genesis Rodriguez, Vincent D'Onofrio, Bruce McGill, Common, Dan Domingues, Giulia Cicciari, Carrington Meyer, Aubrey Joseph, Beau Knapp, Radivoje Bukvic, Patricia Kalember, Holt McCallany, Nick Nolte |
Det finns bättre filmer med samma handling därute. Actionen är medioker till usel vilket inte hjälper.
En film med mycket action och våld. Några duktiga skådespelare som Kinnaman och Neeson fixar en trea av mig.
Actiondrama med familjen i centrum. Känns som Neeson gjort samma film 17ggr sista åren.
Ännu en Liam Neeson-film. Funkar hyfsat. (8-/15)
Duglig actionrulle. Neeson är alltid cool och Harris är som vanligt vettig. 3a.
Underhållande, men förutsägbar.
På gott och ont en typisk, typisk Neeson-film. Väl utförd standardaction "done by the book". 3:a(6/10)
Underhållande actionrulle om än något för lång. Tappar farten lite mot slutet men ändå bra.
Vad som slagit slint i huvudet på Liam Neeson är verkligen ett mysterium. Denna en gång så aktade skådespelare har verkligen gått ner sig i dumaction-träsket. Nu är ju dock detta inte det värsta exemplet på dumaction som finns, även om det inte heller är särskilt bra. Det finns någon slags tanke bakom - även om utförandet är rätt så illa gjort. Det var ändå fram till de sista kanske 20 minutrarna ändå tämligen nära till en tvåa - även om det aldrig var en tvåa. Men slutet drar tyvärr ner en hel del. 0,2 på SH-skalan. Och förresten, vad fasen gjorde Nick Nolte där, mitt i allt?
Till o från trevlig action men kom igen, ska Liam vara Joel's pappa. Inte en likhet nånstans. Näe detta funkade inte för mig. Stark tvåa