Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Ruby Ridge


Tv-film baserad på den sanna historien om belägringen vid Ruby Ridge. Den starkt religiösa familjen Weaver flyttar, efter ett tecken från Jahve, till ett berg i Idaho där de ska förbereda sig för armageddon. Med ett stort matförråd, och en ansenlig mängd vapen anser de att de är kapabla att överleva världens undergång - då afroamerikaner och judar en gång för alla ska utplånas av Jahves vrede.


Originaltitel The Siege at Ruby Ridge
Alternativ titel Ruby Ridge: An American Tragedy
Regissör Roger Young
Manus Lionel Chetwynd
Genre Drama, Mini-serie, 90-tal
Skådespelare Laura Dern, Joe Don Baker, Randy Quaid, Kirsten Dunst, Diane Ladd, Bradley Pierce, G W Bailey, Darren E Burrows, Troy Bishop, Bob Gunton, Gary Graham, August Schellenberg, Hal Landon Jr, Tracy Griffith, Nicholas Pryor, Charlie Holliday
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 75
Filmnummer 16203

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2017-06-12
Skön familj ;) Jahve.
stgurgel
2015-05-14
Ett älskvärt gäng nazister som inte kommer nått vidare överns med pappa staten. Spännande och välgjord skildring av en spännande story
MsA
2004-09-23
Den ligger på gränsen till en 2:a men ett verklighetsdram får alltid + men de kunde absolut kunnat gjort det bättre....Randy Quaid är ok.
Chikaka
2004-01-11
Sämste Kistin Dunst film jag någonsin sett !!!!!!!
Gordyal
2003-10-15
Intressant story och flera goda skådespelarinsatser i denna bitvis spännande film, som dessvärre är en väldigt typisk amerikansk tv-film. Stark trea.