2.2

Rosa Pantern 2

Jacques Clouseau slår sig ihop med ett sällskap internationella detektiver som är precis lika kompetenta som han är... Deras uppdrag: Att stoppa en internationell stortjuv som specialiserat sig på att stjäla historiska föremål

Originaltitel Pink Panther 2
Regissör Harald Zwart
Manus Scott Neustadter, Michael H Weber, Steve Martin
Genre Komedi, Äventyr, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Jeremy Irons, Jean Reno, Steve Martin, Andy Garcia, John Cleese, Alfred Molina, Lily Tomlin, Emily Mortimer, Johnny Hallyday, Aishwarya Rai, Yuki Matsuzaki

Tatty
2015-06-03
Lika rolig och galen film som ettan. Gillar båda filmerna lika mycket. Steve Martin och Jean Reno är lika bra som de var i ettan.
ziferN
2012-11-28
Inte bra.
yrkeschaufföre
2012-08-11
Tyvärr slarvar man bort hela grejjen med Clouseau där Steve känns rätt men filmen är inte trogen originalet. Allra bäst är Lily Tomlin och Jean Reno. Emily Mortimer inte att förglömma, hon är sockersöt!
dafreakish
2012-06-21
Den potential som finns i de medverkande skådespelarna slarvas bort i ett hopkok av extrem förutsägbarhet och billiga "skämt". Värdelöst.
Ninjatroll
2012-03-10
Några skämt fungerar, men det är vansinnigt förutsägbart, när man kan säga "det där är boven" så fort personen är i bild första gången är det kanske inte så lyckat.

2012-03-04
Hade hört att uppföljaren är bättre än den första. Pyttsan. Om möjligt ändå sämre.
jonas79
2012-03-03
Inte ens Aishwarya Rai kan lyfta denna otroligt dåliga filmen. Enda behållning var att jag den när jag var i Indien så jag kunde äta lite god mat eftersom som tröst.
Tfish
2011-10-08
Så jävla bra :)
claradidam
2011-08-26
Tycker att Steve Martin förstör allt som man gillar med Jacques Clouseau. Och hur filmen lyckats få dessa skådisar kommer jag aldrig förstå. Plus att man kan lista ut en kvart in i filmen vem boven är. Skräp.
Petrify
2011-06-27