Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Rookie of the Year


En 12-årig talanglös baseboll-fanatiker får armen bruten när han spelar. Armen blir efter olyckan otroligt stark och han blir en förstklassig pitcher i MLB.


Originaltitel Rookie of the Year
Regissör Daniel Stern
Manus Sam Harper
Genre Komedi, Familjefilm, Fantasy, 90-tal
Skådespelare Thomas Ian Nicholas, Gary Busey, Albert Hall, Amy Morton, Dan Hedaya, Bruce Altman, Eddie Bracken, Daniel Stern, John Candy, Robert Hy Gorman, Patrick LaBrecque, Colombe Jacobsen-Derstine, Kristie Davis, Tyler Ann Carroll, Tom Milanovich, Neil Flynn, W Earl Brown, Andy Berman
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 156
Filmnummer 15717

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


myslas
2017-08-23
Nästan allting i den här filmen är fullständigt absurt men det är en film riktad till barn så man får lite bortse från det. Daniel Stern har försökt ta med sig lite känslan från Ensam Hemma-filmerna (de två första) här även om den förstås inte når upp till deras nivå. Ger hur som helst en del skratt och som ett stort fan av Chicago Cubs så är det extra kul för min del att den utspelar sig på Wrigley Field. Go Cubs Go!
Lotso
2014-07-05
I sin helhet en ok film. Den är rätt så harmlös för barn och det är målgruppen också. Filmen är rätt så förutsägbar och skämten hoppades jag på skulle vara lite bättre. Vuxna lär inte få så mycket glädje från den, avgör själva om det är något ni vill se eller inte. Ni får åtminstone John Candy med på köpet!
JanneN
2013-07-26
Regissören Daniel Stern och medskådespelaren Gary Busey tar väl vara på den unge talangfulle Thomas Ian Nicholas. Det hela resulterar i en underbar och rolig komedi. Filmen är späckad av roliga situationer och repliker. Rekommenderas!
Raggarn
2012-06-27
Betyg endast baserat på vad jag tyckte när jag va barn. Har inte sett den sen dess och skulle tro att man tycker annorlunda idag.
antikropp
2007-08-04
word @ opus.
Gardneer
2005-10-02
"Funky buttlovin'!"
KeyserSoze
2005-03-19
Jag och min bror såg den jämt när vi var små, och sjuka. Nostalgi!
JollaLee
2005-02-04
jag kanske inte tycker den är så bra nåmer.. men när jag var liten var jag frälst i den.. nostalgi för mig.
opus
2005-01-07
Nostalgi, shit vad man hade dålig smak när man var liten...
Ichiro2
2004-11-19
en av dom sämsta filmerna ja sett....
Visa äldre kommentarer »