Ronal the Barbarian

Ronal är en ung barbar som är precis motsatsen till sina muskulösa och olje-insmorda stamfränder i byn - en riktig slacker. Ödet vill annorlunda och barbarernas överlevnad tycks vila på Ronals smala axlar då den onda furste Volcazar kidnappar varje levande barbar - utom Ronal. Därför måste nu Ronal ut på en farlig resa för att rädda sina förlorade landsfäder och stoppa Volcazars jakt på världsherravälde. Längs vägen får han sällskap av den knubbiga barden, Alibert, den vackra men dödliga sköldmön, Zandra och metrosexuella älv-vägvisaren, Elric. I kampen mot ondskan måste gruppen övervinna otroliga umbäranden i en värld som befolkas av älvor, Bimbo-amazoner och piercade orcher i läderchaps och G-string.

Originaltitel Ronal barbaren
Regissör Kresten Vestbjerg Andersen, Thorbjørn Christoffersen, Philip Einstein Lipski
Manus Thorbjørn Christoffersen
Genre Animerad, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Preben Kristensen (röst), Brigitte Nielsen (röst), Anders Juul (röst), Lars Mikkelsen (röst), Lærke Winther (röst), Lars Bom (röst), Louis Lombardi (röst), Dee Snider (röst), Ben Bledsoe (röst), Pierce Cravens (röst), Ole Ernst (röst)

2021-08-28
Rätt kul...
Jamesa
2017-11-06
ok
kdh
2017-06-24
Så dålig så att den blir underhållande :)
AsianDawn
2017-03-08
Jag garvade!
zallaxx
2016-09-01
Precis kollat på en sjuk dansk tecknad film som verkar vara skriven för äldre män av äldre män. Man kan tydligt se hur trångsynt deras värld är när bögskämt och sexualiserande av kvinnor var det bästa de tre manusförfattarna gemensamt kunde komma på. Svävar farligt nära gränsen till en etta, men den hade nån liten ljusglimt i sig som att åtminstone en kvinna fick vara lite stark en kort stund. Huvudskurken var Sauron från sagan om ringen copy paste btw.
Bajkonur_bob
2016-08-02
Som Urfbert säger nedan. :) Härligt!
Rehn108
2016-04-18
Det är ganska kul pubertala skämt och dessa gör sig mycket bra på danska, den lite oseriösare varianten av svenska. Men jag tycker i övrigt inte att filmen var så mycket att hänga i granen. Det var världens tydligaste story som i princip berättats klart i samma ögonblick som Ronal gav sig ut på sitt äventyr, och det är svårt att rädda filmen då bara genom att en tonårig bard pratar om huruvida olika krigarkvinnor är kåta eller inte.
garpa
2015-11-18
Sevärd för den som gillar sexistisk fjanthumor.
Christian.
2015-03-25
Dansk humor :)
Gordyal
2015-01-01
Trist att inte längre vara i puberteten. Jag hade definitivt garvat ihjäl mig. (5+/15)