Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Role Models


Efter att ha förstört statlig egendom med sin bil, tvingas två arbetskamrater göra samhällstjänst som förebilder för barn med problem.


Originaltitel Role Models
Regissör David Wain
Manus Timothy Dowling, Ken Marino, Paul Rudd, David Wain
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Seann William Scott, Paul Rudd, Christopher Mintz-Plasse, Bobb'e J Thompson, Elizabeth Banks, Jane Lynch, Ken Jeong, Ken Marino, Kerri Kenney, A D Miles, Joe Lo Truglio, Matt Walsh, Nicole Randall Johnson, Alexandra Stamler, Amanda Righetti, Carly Craig
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4180
Filmnummer 64259

Recensioner

Skapad 2019-12-02 av Henko
Mångsysslaren David Wain har vid sidan av sin karriär som komiker, manusförfattare och skådespelare kanske inte producerat allt för många filmer som regissör. Däremot är hans senaste film Rol...   Läs mer »

Kommentarer


Pos
2020-10-25
Ser denna återigen efter gissningsvis 10+ år (kom knappt ihåg att jag sett den). Trean är stark och det är stundtals riktigt roligt med ett jävligt fint budskap. Tramsnivån är givetvis hög och jag skulle inte direkt kalla detta välgjort, men som söndagsunderhållning är det perfekt.
BrutusBeefcake
2016-03-18
Kunde fått en tvåa enbart för Kiss-referenserna. Men riktigt så snäll är jag inte idag. Sista biten av filmen är verkligen urusel. (3+/15)
Krille80
2014-12-24
Paul Rudd är en stor favorit men tyvärr levde denna film inte upp till mina förväntningar. Först och främst så är filmen väldigt, väldigt förutsägbar. Dessutom med Sean William Scott i en av huvudrollerna så sjunker inte bara skådespelarkvalitéerna utan också skämtens nivå. Det som dock får mig att le är det faktum att jag har arbetat som ledsagare för barn och känner igen mig på många sätt här. Filmen lyfter under andra hälften men trots det är detta inget jag varken vill se om eller äga. 3-
Djason
2014-11-22
Har en del roliga scener men för det mesta är detta en ganska ihålig komedi som inte riktigt har manus till 100 min spelfilm. Helt ok skådislista där Ken Jeong är som vanligt helt knäpp.
TimBuckley
2014-11-21
(rek 3a) En fullständigt ihålig film som dessutom håller sig till en genomgående låg nivå på humorn. All logik pekar på en 2a. Men efter att själv som fjortonåring sminkat mig till Ace Frehley. Ja, då blir det liksom nästan per automatik en trea, haha... 3a.
erosagape
2014-10-19
Detroit Rock city. Längesedan jag avnjöt den låten och så dyker den upp här i en film som också får mig på bra humör. Fast, filmen klarar varken Bechdel eller Sanchez Perez-testerna och när jag tänker efter skäms jag nästan för vad jag skrattat åt. Innan såg jag Idiocracy och bannemej om inte samma färg användes för... ja vadå?
Punkliv
2014-08-23
Hyfsad underhållning, men inte särskilt bra. Övervakaren var skitjobbig och inte rolig alls.
AlbinWesley
2014-08-23
Oväntat rolig. Tokig. Tycker mycket om lajvinslagen, det var kul. Ungar som svär är ju en bra grej också.
SimonFrost
2014-07-02
Helt ok komedie uden at være genial. En feel good film. Stor 3'er. Mclovin rules!
Litsne
2013-09-08
Well, jag ville ha något som jag inte behövde engagera mig i och det fick jag.
Visa äldre kommentarer »