Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

Rocketman


Historien om Elton Johns liv, från de tidiga åren på Royal Academy of Music till hans inflytelserika och långa musikaliska samarbete med Bernie Taupin.


Originaltitel Rocketman
Regissör Dexter Fletcher
Manus Lee Hall
Genre Drama, Musikal, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard, Gemma Jones, Steven Mackintosh, Tom Bennett, Matthew Illesley, Kit Connor, Charlie Rowe, Peter O'Hanlon, Ross Farrelly, Evan Walsh, Tate Donovan, Ophelia Lovibond, Stephen Graham, Sharmina Harrower, Celinde Schoenmaker, Harriet Walter, Sharon D Clarke, Aston McAuley, Jason Pennycooke, Alexia Khadime, Jimmy Vee
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 697
Filmnummer 132730

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


baba_jaga
2022-12-04
Den är lite väl självförhärligande och polerad, men det kan väl bero på att Elton John själv är producent… hade nog varit klädsamt med lite mer ansvarstagande för den stökiga knarkperioden (och inte mest ”det är så synd om mig för min pappa var dum”) annars ganska bra, fint skådespel
Rai
2022-01-31
Elton John tillhör absolut inte mina favoriter, men filmen var helt okej...
okidoki
2021-11-16
Gillar musiken.
best_jeppe
2021-08-05
Helt okej men eftersom jag inte är ett superstort fan av Eltons musik så är det svårt för mig att uppskatta storheten i hans musik. Dessutom rycker aldrig filmen riktigt tag i mig och jag blir inte superengagerad. Trots det så tycker jag att Taron Egerton gör en riktigt stark och bra insats. Stabil 3a.
RichardEk
2021-04-01
Uppenbarligen en film som försöker dra nytta av succén med 'Bohemian Rhapsody'. Det färgglada och utflippade 1970-talet är en tacksam fondvägg för ett drama av detta slag men det fungerar inte riktigt, det blir inte medryckande. Bäst fungerar filmen som ögongodis men det är inte tillräckligt. Känns dessutom märkligt att göra en film om en ännu levande person, men det är kanske bara jag.
Christofer
2021-03-15
2020-12-12: Hyggligt, även om jag inte helt diggar musikalinslagen. En bra bit ifrån lika bra som tex. Bohemian Rhapsody.
Gordyal
2021-01-18
Jahaja, så här kan man smeta ut en historia om ett musikaliskt geni och ett fascinerande livsöde. Biografier utan hänsyn till kronologi är Satan. Biografier om en musiker där dennes jobb enbart exploateras som platt underhållning är Satans mamma. Men det går inte att komma ifrån att många av hans tidigare låtar är fantastiska, och att det musikaliska arret på Goodbye Yellow Brick Road i filmen är kanon. Fast min allra största glädje med denna film är vetskapen om att den/de som kom på att de skulle göra en musikal av filmen någon gång kommer att dö. Svag tvåa. (4+/15)
päronanton
2021-01-13
Fin film om en fantastisk artist!
HansMoleman
2020-11-25
Visste inte så mycket om Elton John och hans historia, så intressant, men inte i närheten av t.ex. Bohemian Rhapsody.
antonjordas
2020-11-22
Så oerhört övertydligt berättad.
Visa äldre kommentarer »