2.2
2.2
RocketMan
Fred Z Randall är en töntig och uppstudsig rymdraketsingenjör som får sitt livs möjlighet, att få följa med på den första bemannade expeditionen till Mars.

Originaltitel | RocketMan |
Alternativ titel | Rocket Man |
Regissör | Stuart Gillard |
Manus | Greg Erb, Craig Mazin |
Genre | Komedi, Science Fiction, 90-tal |
Skådespelare | Harland Williams, Jessica Lundy, William Sadler, Jeffrey DeMunn, James Pickens Jr, Beau Bridges, Peter Onorati, Don Lake, Bill Jenkins, Ken Farmer, Blake Boyd, Paxton Whitehead |
Låt mig se här lite bland filmerna som visas ikväll. Nej inte den, inte den, men vänta lite här. Rocket Man? Vad är det? En dålig film, eller en bra film? Bara att se efter och se vad man tycke... Läs mer »

Rolig som fan,
En väldigt rolig film!
allt under 4 på denna e skandal!
Humor?
kan inte motstå att älska den
Helt ok harmlös komedi. Den är löjligt tunn och ologisk, dessutom i huvudsak barntillåten humor. MEN, Harland Williams är en sympatisk och ofta rolig komiker som räddar upp filmen till klart godkänt (2+).
var ett tag sen jag såg den, men det är svårt att glömma en film som man inte kunde sluta skratta till.
Grym!
Jag skrev tidigare att det är William Sadler som är rolig. Fel! Självklart är det Harland Williams som äger denna film och får en att skratta arslet av sig.