Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Robert the Bruce


Efter att ha hjälpt William Wallace i frihetskampen som skildras i Braveheart har Robert the Bruce krönt sig själv till konung av det fria Skottland. Men engelsmännen är enträgna att återfå sin förlorade landsdel. I slag efter slag får Robert se sig besegrad, och den skotska adeln vänder honom ryggen. Från ingenting, med friheten som enda drivkraft, reser sig kungen än en gång för att kriga för sitt land.


Originaltitel Robert the Bruce
Regissör Richard Gray
Manus Eric Belgau, Angus Macfadyen
Genre Drama, Action, Äventyr
Skådespelare Angus MacFadyen, Anna Hutchison, Zach McGowan, Gabriel Bateman, Talitha Eliana Bateman, Brandon Lessard, Diarmaid Murtagh, Emma Kenney, Patrick Fugit, Melora Walters, Shane Coffey, Daniel Portman, Seoras Wallace, Kevin McNally, Jared Harris, Nick Farnell, Gianni Capaldi, Mhairi Calvey, Will Carlson, Stephen Murphy, Judah Nelson, Anthony J Sharpe
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 137469

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


F-M-J
2021-11-25
Sömnig fortsättning på en klassiker, fylld med stora logiska missar och fattiga karaktärer. Stark etta.
Djason
2021-10-14
Inte i närheten av samma budget som Braveheart har men ändå en bra film men med ganska långsamt tempo. Kul med en fortsättning av Braveheart som är den bästa filmen som har gjorts. Vackert filmad och med många fina men karga landskap från Skottland.
Ghostface
2020-06-17
På något sätt uppskattar jag att detta är en sorts direkt fortsättning på Braveheart med samma skådis men det är också svårt att ta på allvar. Känns lite som en lajvfilm.