Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Ring of Death


Burke är en föredetta polis som får en chans att komma tillbaka till sin gamla tjänst genom att posera som fånge på ett fängelse. Hans uppdrag är att undersöka de olagliga fightingmatcherna som hålls mellan fångarna och drar in stora pengar till fängelsedirektören. Det blir en kamp på liv och död när Burke kommer närmare och närmare nyckelpersonerna bakom matcherna. Till slut står han själv öga mot öga i ringen mot den aldrig förut besegrade mästaren.


Originaltitel Ring of Death
Regissör Bradford May
Manus Matthew Chernov, David Rosiak
Genre Action, Drama, Kriminalare, 2000-tal
Skådespelare Johnny Messner, Stacy Keach, Charlotte Ross, Frank Sivero, Sam McMurray, Uriah Shelton, Michael McGrady, Derek Webster, Lester Speight, Esteban Cueto, David E Newham, Jonathan Chase, Nelson Lee, Derek Mears, Meredith Giangrande, Grant Sullivan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 29
Filmnummer 70762

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2022-01-11
Lånat och stulit friskt från 80 o 90-talets alla fightingfilmer. Extremt förutsägbart och snålt budgeterat, men inte helt utan underhållningsvärde.
menschenfeind
2012-04-22
Oväntat schysst för att vara en sån här film från 2000-talet. Visst är det mesta urdumt, karaktärerna är ungefär så stereotypa som de kunde bli, fighterna är sådär och kameraarbetat är rätt irriterande, men det har ändå en viss charm och underhållningsvärde.

2010-05-14
Har sina stunder.
TompaB
2009-08-03
våld är alltid trevligt.