2.2

Rim of the World

När utomjordingar attackerar jorden, tvingas fyra tonåringar på ett sommarläger ut på ett osannolikt uppdrag för att rädda världen.

Originaltitel Rim of the World
Regissör McG
Manus Zack Stentz
Genre Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Jack Gore, Miya Cech, Benjamin Flores Jr, Alessio Scalzotto, Lynn Collins, Annabeth Gish, Punam Patel, Michael Beach, Tony Cavalero, Andrew Bachelor, Dean S Jagger, Annie Cavalero, Scott MacArthur, Michael Papajohn, David Theune, Chris Wylde

Djason
2020-06-21
Säkert för otäck för de yngre och för töntig för de äldre. För att vara bara 98 min lång så kändes den längre. Får en svag 2:a då filmen ändå har några intressanta scener och en del skön humor.
OffTheGround
2019-08-04
Så mycket trams och dumheter att det ibland går varvet runt och blir charmigt. Ett riktigt sammelsurium till film där man ömsom skrattar, ömsom vill bara spy (ganska ofta, särskilt mot slutet). Lite svårt att betygsätta.
2019-07-20
Jag såg denna film med 18 st 13-åringar och utgår man från dem så är detta en film som fungerade väldigt bra. För mig som vuxen så erbjuds jag underbara skämt och referenser levererade från filmen karaktär "Dariush". Jag skrattade gott men också över hur alla dessa fullständigt gick över huvudet på 13-åringarna. Jag uppskattade filmen och specialeffeketerna fungerar. Berättelsen levererar en trivsam känsla. Sedan skadade dock som sagt inte att se filmen i rätt sällskap. 3-
Mikael602
2019-07-04
Ovanligt underhållande
ulpe01
2019-06-25
Skriven av killen som skrev "X-Men First Class" och "Thor". Lovande. Regisserad av snubben som inte direkt imponerar med sitt CV. Hmmm. Resultatet blev lite av en soppa. Det finns saker som funkar, men det mesta känns unket. Hade gillat bättre om jag varit tretton.
isecore
2019-06-22
Började okej, som en lite skön ölfilm. Ju längre man tittade desto mer smörja blev det. Usel dialog, plastiga specialeffekter, trött handling, töntiga karaktärer som framförs av okunniga barn. Den får en svag svag tvåa för man kan ju trots allt se den berusad samt stänga av precis när som helst.
Dangoh
2019-06-07
Mycket dåligt .. enda bra är att den är provocerande!
Christofer
2019-06-03
Dialog skriven av en nioårig Chris Rock. Barn som skämtar om att ligga hit och ligga dit (?!). Innehöll precis varenda klyscha i boken dessutom. Katastrofalt skådespeleri på alla fronter och en regi som liknade ett skämt. Undvik till varje pris...
Supernaut
2019-06-01
Katastrofdålig. Rasistisk, sexistisk smörja med riktigt dåligt manus. Det är som om författaren hört talats om konceptet story beats men inte dramatisk kurva eller uppbyggnad. Se den inte.
erasercut
2019-05-27
Började ok. Åkte sen väldigt snabbt ner i en seg, innehållslös sörja. Som aldrig tog slut.