2.2
2.2
Ride Along 2
Hans bröllopsdag närmar sig, men Ben åker istället till Miami med sin blivande svåger, polisen James, för att arrestera knarklangaren som förser Atlantas mindre återförsäljare med varor.

Originaltitel | Ride Along 2 |
Regissör | Tim Story |
Manus | Phil Hay, Matt Manfredi |
Genre | Komedi, Action, 2010-tal |
Skådespelare | Kevin Hart, Ice Cube, Ken Jeong, Olivia Munn, Benjamin Bratt, Tika Sumpter, Sherri Shepherd, Bruce McGill, Michael Rose, Arturo del Puerto, Eric Goins, Carlos Gómez, Utkarsh Ambudkar, Glen Powell, Nadine Velazquez, Bresha Webb, Tyrese Gibson |
Ettan var lite rolig. Denna var väldigt lite rolig, typ inte alls. Mestadels enerverande, och självklart fruktansvärt klyschig och förutsägbar (fast det är nog meningen). (3+/15)
Funkade att slötitta på
Något bättre än ettan.
Inte lika bra som första tycker jag :)
Kevin Hart är fortfarande sjukt irriterande. Men den är iallafall bättre än första filmen
Stabil standardaction/komedi med Ken Jeong och Olivia Munn som extra pluss. 3:a (6/10)
Inte så särskilt bra, men snäppet roligare än ettan.
Ville bara döda lite tid och valde att se 2an här, utan att ha sett 1an, men ganska säker på att jag inte missat något. Den var precis vad jag trodde, alla klichéer, småroliga skämt ibland av Hart som lyfter filmen ensam. Så jävla trött på NWA-Cube, stereotyp och exakt likadan i alla sina roller. Nä, denna går under radarn, långt under radarn. Hur sexistiskt det än må låta så var det snygga damer och något enstaka skämt som räddar den från en etta.
Till stor del tack vare Ken Jeong är det här en lite roligare version av den första filmen, men det är just att det är upprepande som håller tillbaka den från att bli rolig på riktigt.
I princip samma film en gång till fast handlingen flyttats från ATL till Miami.