Reversible Errors
En advokats intresse för ett 10 år gammalt mord kan leda till frihet för den dömde fången som väntar på att avrättas.
Originaltitel | Reversible Errors |
Regissör | Mike Robe |
Manus | Alan Sharp |
Genre | Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal |
Skådespelare | William H Macy, Tom Selleck, Monica Potter, Felicity Huffman, Mauralea Austin, Martha Irving, Ron Canada, James Rebhorn, Shemar Moore, Glenn Plummer, Yanna McIntosh, Nigel Bennett, David Fox, Christina Collins, Gerry Mendicino, Brian Heighton, Allan Royal |
Klart bättre än vad man kanske kan tro. Det är en väldigt bra sammansatt historia där jag framför allt gillar att man får se de olika sidorna av rättssystemet och hur de påverkar varandra. Man lyckas också bra med att med att upprätthålla intresset för hur fallet hänger ihop. Det enda som håller tillbaka den är den stela tv-produktionen, hade man gjort något mer ambitiöst av det här så hade det kunnat bli riktigt bra. Men de lyckas iaf kompensera en del med en utmärkt skådespelarensemble, där i synnerhet Macy och Huffman imponerar. Stark trea
Tycker ändå denna film har en bra handling och skådespeleriet var mycket bra. Visst, något utdragen, men välgjord på sitt sätt.
Utdragen.
Alldeles för lång för att kunna aspirera på ett högre betyg
Historien är inte dålig. Säkert en bra bok, men manuset och dialogen suger.
Ett ganska vanligt rättegångs/ drama, med mycket bra skådisar, framförallt av Felicity Huffman. En stark trea.
Gör man en lång film så borde man lägga vikt i att få till något intressant redan från början. Den här filmen fängslade aldrig inledningsvis och det kändes som bortkastad tid att fortsätta se vidare... och det är inte något speciellt bra tecken.
hrm...inte så bra...tyvärr! Bra skådisar, som tyvärr kändes lika oinspirerade som manuset.
denna film är en 4 pga av 4:3 frame hade den varit i widescreen så hade den fått en femma..... en av dom bästa filmerna i år tycker jag......
Helt okej.. Alldeles för lång dock..