2.4

Results

Två inkompatibla personliga tränares liv tar en ny riktning när en rik man kommer in på deras gym och annonserar att han vill komma i form.

Originaltitel Results
Regissör Andrew Bujalski
Manus Andrew Bujalski
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Guy Pearce, Cobie Smulders, Kevin Corrigan, Giovanni Ribisi, Constance Zimmer, Anthony Michael Hall, Brooklyn Decker, Tishuan Scott, Elizabeth Berridge, Shiina Yamada, David Bernon, Greg Dorchak, Zoe Graham

finkan
2019-12-17
Faktiskt helt ok, men bitvis för seg, borde inte varit så lång
Murvel48
2017-03-05
Man undrar ju hur dom lyckades ragga pengar till att filma det här manuset - men resultatet var trots allt ganska sevärt.
2016-04-13
Den börjar faktiskt ganska roligt men blir tråkig och menlös ganska snabbt...
AlbinWesley
2016-03-24
Det finns många scener och grepp som aldrig skulle kunna förekomma i Bujalskis tidigare filmer, som inte hör hemma i mumblecoren. Men det är inte de som är problemet, utan att den är tråkig helt enkelt...
Kajanus
2015-11-06
Usel mumblecore som försöker vara spetsig och kaxig, vilket är synd så det kommer från grundaren av genren. Jag ogillade allt i Results.
Lars-O
2015-10-29
Skum och udda, men ändå rätt skön rulle. Gillade verkligen Pierce, Smulders och Corrigans lite annorlunda roller. En söndagsrulle.
Howler19
2015-10-26
Största positiva överraskningen på länge. Det är lätt att säga att man uppskattar sånt här för att det känns naturligt, och det spelar en viss roll. Det mer väsentliga för mig var dock att det inte kändes meningslöst, vilket ofta kan bli en bieffekt i dessa mumblecoreaktiga tillställningar.
Spidde
2015-10-04
Bättre än vad man kan tro. Bra skådespelare och story och hyfsat engagerade. Bättre än många andra amerikanska filmer av samma typ så helt klart sevärd om man vill se ett ganska typiskt amerikanskt indiedrama.
StureStenhög
2015-07-13
Jag gillar den här sortens anspråkslösa filmer. Visst finns det någon form av grundläggande story här, och även ett och annat skämt (som dessutom är ganska lyckade), men på det stora hela verkar den enda ambitionen vara att presentera ett gäng lagom uppfuckade karaktärer och hoppas att vi som publik trots (eller tack vare?) dessa karaktärers brister ska tycka att det är trevligt att tillbringa 105 minuter med dem. Det tyckte jag att det var också.. Skådespelarna sköter sig bra (i synnerhet katten), samtidsskildringen är träffsäker, karaktärerna känns mänskliga, och tiden försvann ganska snabbt