Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Reptile


Tom Nichols är en förhärdad polisdetektiv i New England, obarmhärtig i sin jakt på sanningen i en mordutredning där ingenting är som det verkar och där det börjar avveckla illusionerna i hans eget liv.


Originaltitel Reptile
Regissör Grant Singer
Manus Grant Singer, Benjamin Brewer, Benicio Del Toro
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2020-talet
Skådespelare Benicio Del Toro, Justin Timberlake, Alicia Silverstone, Eric Bogosian, Domenick Lombardozzi, Frances Fisher, Michael Pitt, Ato Essandoh, Karl Glusman, Mike Pniewski, Matilda Anna Ingrid Lutz, Catherine Dyer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 120
Filmnummer 146560

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


djonipony
2023-11-20
3.5. Bra underhållning rakt igenom. Rätt generöst gödslande med sidospår men tänker man inte för mycket håller det. Fint dämpad och fokuserad BDT.
Ghostface
2023-10-31
Seg film utan finess i karaktärer eller handling, snabbmat!
Tatty
2023-10-31
Faktiskt okej och sevärd. Man måste hänga med för att förstå handlingen i filmen.
Afflicter
2023-10-19
Varför måste hälften av alla amerikanska däckare handla om korruption, precis som om det vore aktuellt i USA eller något. Vet inte riktigt om regissören fick bråttom till ett viktigt möte eller liknande, för den här filmen slutar alldeles för plötsligt och opassligt, utan att reda ut flera sidospår. Verkade lovande, men känns nästan amatörmässigt i efterhand.
Starkbröl
2023-10-11
Police procedural av hög ytlig kvalitet, välskriven dialog och med trovärdiga karaktärer och kanske framför allt välscoutade omgivningar och scenografi, allt går dock åt det glåmiga hållet. Lång, och känns också jättejättelång, men på ett bra sätt -- nästan hela tiden fängslande (höhö), även om den blir lite tradig och riktigt klyschig en stund mot slutet. Del Toro bär hela filmen. Många trådar känns dock olösta och när man tänker på det hela i efterhand håller storyn inte ihop alls trots allt, men spänning (av det långsamma slaget) i stunden har den!
Olof_Gronlund
2023-10-09
Förutom att man omgående visste vem som låg bakom, så var det en bra spelfilm. Bra skådespelarprestationer, mörkt och sådär lite udda så man höll sig klistrad. En 3+, men lite för uppenbar bara.
Marz
2023-10-04
Sevärd polisfilm
Starlette
2023-10-01
Spännande. Bra prestationer.