2.6
2.6
Rememory
Sam Bloom är en man sargad av en olycka som tog hans brors liv för många år sedan. Nu har hans vän Gordon Dunn utvecklat en maskin som kan spela in människors minnen, vilket inte visar sig vara en oproblematisk uppfinning. När Gordon hittas död under mystiska omständigheter bestämmer sig Sam för att använda uppfinningen för att finna svar på frågor om såväl Gordons dödsfall som sitt eget förflutna.
Originaltitel | Rememory |
Regissör | Mark Palansky |
Manus | Mike Vukadinovich, Mark Palansky |
Genre | 2010-tal, Drama, Mysterium, Science Fiction |
Skådespelare | Peter Dinklage, Julia Ormond, Martin Donovan (II), Henry Ian Cusick, Evelyne Brochu, Anton Yelchin, Matt Ellis, Chad Krowchuk, Colin Lawrence, Scott Hylands, Kathryn Kirkpatrick, Gracyn Shinyei, Carrie Anne Fleming |
Det här hade kunnat vara intressant, men jag tycker inte att det lyckas särskilt väl.
Så otroligt tvåig tvåa. Det puttrar på och är tvåigt mest hela tiden. Bitvis tycker jag det är ganska snyggt men inte så att det bär upp en helhet. Hade velat ha ett svar till i slutet. Den är så otroligt tvåig.
Jag älskar också Boxerskivan, men bilscenen var cringe. Helt medelmåttig film, trots Dinklage.
Går lite som i sömnen och greppar inte riktigt tag i en även om det känns välgjort med sympatiska karaktärer.
En svag trea. Snyggt och Dinklage är som vanligt fantastisk, men det tar ett tag innan storyn faktiskt greppar tag lite om en.