Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.4
av 5

Reine & Mimmi i fjällen!


Mimmi har fått nog av vardagslivet och ställer ett ultimatum: antingen åker de på semester tillsammans, eller så åker hon ensam - utan att komma tillbaka. Reine ordnar snabbt en billig fjällsemester som skall råda bot på Mimmis ilska, men istället råkar de ut för släktingar, grannar och andra människor de (tyvärr) känner. Ännu värre blir det när några bankrånare kommer in i bilden.


Originaltitel Reine & Mimmi i fjällen!
Alternativ titel Reine och Mimmi i fjällen
Regissör Magnus Skogsberg
Manus Hans Rosenfeldt
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Ing-Marie Carlsson, Per Graffman, Tomas Norström, Göran Forsmark, Bertram Heribertson, Sanna Bråding, Mi Ridell, Sanna Ekman, Witold Daniec, Mercedesz Dinnyes, Carl Magnus Dellow
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13180
Filmnummer 4754

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2019-07-21
Sanna Ekman var väl inte så intressant i såpan heller, men jag har för mig att det fanns ett par som var ännu tristare där. Det gällde även andra såpor. Kul ändå att de hade med många från såpan. Jag tvivlar på att man, när det begav sig, hade accepterat exempelvis en annan Reine. Hans Rosenfeldt skrev även manus till 8 avsnitt av Tre kronor och regissören Magnus Skogsberg (Ica-Sebastian) regisserade 12 avsnitt av såpan, enligt IMDb.
sodomiten
2018-06-06
Sanna Ekmans karaktär kan vara den tråkigaste biroll någonsin inom svensk film.
Nalleman
2018-01-01
Får en film vara hur dålig som.helst? Tydligen!
Henkepedia
2017-12-31
Tre Kronor var populärt och de tänkte tjäna pengar på det med att göra en spinoff som film med de populäraste karaktärerna... Gick sådär....
Rai
2022-02-14
Hahaha. Orka inte ens skriva något, ty här blir bara ord överflödiga så usel som denna film är!!!
Stygga-Vargen
2016-10-21
En riktig kalkonfilm.
deadwood
2015-02-28
Generös 3a. Troligtvis för att jag gillade denna som barn.
Krille80
2014-12-07
Det kändes som det var dags för mig att dela ut ett riktigt bottenbetyg och jag behövde inte leta länge i minnet för att komma upp med denna film. Detta är en av allt för många skamfläckar inom svensk film och jag gråter lite inombords över att Sveriges skattebetalare vid denna tid fick betala en del av denna film. Ni har min sympati!
BlommigaBarbro
2014-10-04
Riktigt usel! Men en viss charm tyckte jag ändå att den hade! Kanske mest för att jag mindes de flesta av karaktärerna från tv-såpan: Tre Kronor!
Asmorod
2014-03-24
"Stek den i smör!" kan vara DEN bästa repliken i svensk filmhistoria. Men dessa fyra ord kan inte få mig att inte önska att jag vore både blind och döv och död efter den här filmen.
Visa äldre kommentarer »