2.4

Red One

Efter att jultomten (kodnamn: Red One) har kidnappats måste Nordpolens säkerhetschef slå sig ihop med världens mest ökända prisjägare i ett försök att hitta tomten och rädda julen.

Originaltitel Red One
Alternativ titel R1
Regissör Jake Kasdan
Manus Hiram Garcia, Chris Morgan
Genre Komedi, Action, 2020-talet
Skådespelare Dwayne Johnson, Chris Evans, Lucy Liu, J K Simmons, Bonnie Hunt, Kristofer Hivju, Kiernan Shipka, Mary Elizabeth Ellis, Wesley Kimmel, Nick Kroll

apelsin
2024-12-29
Helt ok Amerikansk superhjältefilm med jultema
PeterTheW
2024-12-27
Jag hade tokälskat den här om jag sett den som barn. Som vuxen - Ja, den är tramsig som fan, men jag tycker den är charmig och fantasifull. Det finns scener som är asfåniga och den hade mått bra av att kortas ned minst en kvart, men jag gillar det mer än väntat.
psyche_delic
2024-12-25
Ungerfär exakt vad jag förväntade mig: en ganska kul film med The Rock, Chris Evans och lite julsmör med självdistans. Går man in i den här med högre förväntningar än så förstår jag om man blir besviken, men varför skulle man göra det?
HerrNenne
2024-12-21
En massa som händer men helt innehållslös.
Grillman
2024-12-20
Nej! Bara nej helt enkelt!
knarkhund
2024-12-15
Den absolut sämsta filmen 2024
djonipony
2024-12-13
Hygglig. Inga dundereffekter direkt, men det är också en barnfilm så att det är overkligt på alla möjliga sätt kan förlåtas. Spyframkallande far- och son-gulligull i slutet, givetvis boxtickarcasting inkl en kvinnlig skurk, men denna är också sinnessjukt snygg vilket mildrar en gnutta. Kul med morsan från Beethoven-filmerna i en biroll och generellt bra fart, en del leenden, möjligen något enstaka garv. Evans inte toppencastad i denna komiska roll, inte samma lätthet som tex Ryan Reynolds hade tacklat rollen med.